Onze week; Onze trouwdag, slecht nieuws en goed nieuws!

 

Wat een week hebben we achter de rug zeg! We vierden onze trouwdag, waarbij we gelukkig heel goed nieuws kregen (in de vlog van morgen vertel ik er meer over!) Daarnaast kwam er een neefje op de wereld <3 en kregen we slecht nieuws bij de opticien! Kijk je mee?! 


Maandag aan het eind van de dag... dan zijn de meiden moe en knuffelen we heel veel! <3


Dinsdag was onze trouwdag! Alweer 4 jaar geleden trouwden wij! We gingen met de kinderen naar een pannenkoekenrestaurant en vermaakten ons prima! 


En na de pannenkoeken was het tijd voor koffie met lekkers! 


Donderdag ging ik weer lunchen met mijn zus. Inmiddels hoogzwanger en we lachten en kletsen wat af... niet wetende dat haar zoon de volgende dag geboren zou worden! :O 


Zaterdag gingen we met Sara naar de opticien. We werden doorgestuurd omdat de ogentest bij het consultatiebureau niet echt goed ging. We kregen helaas heel slecht nieuws, waar we wel even van ondersteboven waren... we vertellen er binnenkort meer over! 


Daarna kochten we nog het laatste cadeau voor ons nieuwe neefje!


En Dustin bakte nog een taart! Volgens mij heeft hij een nieuwe hobby! Lekker hoor, wij proeven graag voor ;)


Zondag gingen we met de kinderen lekker naar buiten, ik werkte eerst nog wat en had daarna echt behoefte aan buitenlucht ;) Lekker wandelen... heerlijk! 


En daarna thuis aan de "borrel" haha! Heerlijk!


Het was me dus het weekje wel zeg! Mooie dingen en vervelende dingen... het ligt dicht bij elkaar he?! De komende week hoop ik een wat rustigere week te hebben! Dinsdag heeft Thijs feest op school en woensdag heeft hij een studiedag, dus we vermaken ons vast weer! De foto's zie je volgende week dinsdag! Reacties

Nicolle op 26-06-2018 12:29

Verrassend dat jullie met de jonge dame bij de opticien terecht konden of was het de optometrist? Want wegens het goede accomoderen worden kinderen tot een jaar of 12 standaard doorverwezen naar de optometrist en niet naar de opticien.

Doortje op 26-06-2018 13:51

hoi Nicolle, dat zou zeker kunnen :) Ik kom er al jaren voor mij brillen en lenzen, dus ik noem het de opticien :) 

marja op 26-06-2018 14:32

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie neefje. Wat leuk!! En sterkte/succes voor de kleine Sara.

Elle op 26-06-2018 21:50

Wat een yin yang week voor jullie. Sip nieuws over Sara, jullie trouwdag en de geboorte van jullie neefje. Het kan allemaal raar lopen. Sterkte en proficiat, en maak me maar weer gek met al dat lekkers bij de koffie.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow