Onze week; Naar buiten, heel veel tillen en naar Monkey town!

 

Wat hadden we weer een leuke week vorige week! Thijs had het mega druk, dat vertelde ik zaterdag al en wij hobbelden lekker mee met de planning! Kijk je mee?! 


Maandagmiddag, het is heerlijk weer en we gaan even naar de speeltuin. Maandag is altijd een rommeldagje in huis.. ik ben dan met de meiden en doe vooral het huishouden en verder rommelen we dus lekker aan. We moesten nu even wachten totdat iemand iets had opgehaald van marktplaats en daarna konden we gaan! 


Woensdag ging ik met de meiden naar het tuincentrum. Ik wilde zand voor de zandbak halen, maar wat waren die zakken zwaar! Dat viel ff tegen! 😅 Mijn ouders kwamen ook nog gezellig even langs en die hadden nog een paar verhuisdozen met kleding mee voor de meiden (via via gekregen) Dus die tilde ik ook nog even naar zolder... 


Toen had ik wel een ijsje verdiend vond ik, haha! 


Donderdag was mijn werkdagje, maar ik was mega druk. Van controle voor mijn lenzen zo door naar een lunch met mijn zus. Ze is inmiddels ruim 37 weken zwanger en we hebben besloten om de komende weken nog lekker te lunchen samen elke week, nu kan het nog! ;)


Vrijdag haalde ik deze sleutels op! En nee, we gaan niet verhuizen ;) We hebben eindelijk een postbus! Wil je ons iets sturen? Dat kan! We kregen er zoveel vragen over! Hierbij ons adres;

De Familie Wanders

Postbus 30286

1303 AG Almere


Zaterdagochtend... iemand pikt alle frambozen en aardbeien uit de tuin en eet ze snel op ;)


S'middags heeft Thijs een feestje en we besluiten om met de meiden ook iets leuks te gaan doen. Deze keer gaan we naar monkey town in Bussum! Erg leuk en ze spelen de hele middag. We gaan moe, maar voldaan weer naar huis... ik blijf het trouwens altijd raar vinden als we niet "compleet" zijn, dat voelt dan zo rustig ofzo, haha! 


En zondag is het vaderdag! We houden een rustig dagje, ik maak wafels voor het ontbijt en ze lukken perfect! En we gaan nog even langs mijn schoonouders. De rest van de dag komen we allemaal lekker bij van de drukke week!


De komende week hebben we het iets rustiger. Ik ga weer lunchen met mijn zus (als het goed is, haha!) en we gaan uit eten met de kinderen omdat het onze trouwdag is (vandaag!) dus we hebben weer leuke dingen op de planning! De foto's zie je volgende week dinsdag weer! 
Reacties

Thea op 19-06-2018 09:15

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwdag ❤️

Doortje op 19-06-2018 14:01

Dankjewel Thea! 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow