Onze week; BBQ, samen een dagje weg en aardbeien uit eigen tuin!


Vorige week vloog weer voorbij en we deden weer super veel leuke dingen! Dustin was nog een paar dagen vrij en daar maakten we flink gebruik van ;) Kijk je mee?! 


Maandag was het heerlijk weer en omdat Dus toch vrij was, besloten we om de bbq aan te steken, mijn ouders nodigden we ook meteen uit en zo hadden we een gezellige avond! 


Dustin had s'middags samen met de kinderen het toetje gemaakt. Tulband met Oreo chocoladekoekjes en chocoladesaus, hmmm... Hier kun je mij voor wakker maken hoor! Haha!


Dinsdag gingen de meiden naar het kdv en Thijs natuurlijk gewoon naar school. We besloten om wat tijd voor ons samen in te plannen. Thijs naar de overblijf en wij een dagje weg. We gingen naar Hardewijk, waar we heerlijk rondslenterden en samen gingen lunchen. <3


Daarna snel weer terug omdat we Thijs naar zwemles gingen brengen. Tijdens zwemles genoten we samen nog even van een heerlijk ijsje. Ik kende de normale ijsjes van de Hema wel, maar deze nog niet en wat een aanrader zeg, super lekker! 


We kochten voor de kinderen allemaal een zonnebril, die konden ze wel gebruiken met dit warme weer. En Sara liet hem uitgebreid aan de camera zien :D 


Woensdag ging ik aan het werk en ging Dustin s'middags met Thijs naar Oud Valkeveen! Even lekker tijd samen :D 


In het weekend deden we rustig aan. Even langs een kinderboerderij en zondag weer naar Oud Valkeveen (het verveeld nog niet, haha!) thuis zagen we dat de eerste aardbeien en frambozen geoogst konden worden, heerlijk! 


We hadden dus weer een heerlijke week! Dustin is inmiddels begonnen bij zijn nieuwe baan en dat bevalt goed, super leuk dus! De komende week heb ik weer een aantal leuke dingen in de planning staan. De foto's zie je volgende week dinsdag! 
Reacties

M op 05-06-2018 12:04

Hebbie jullie ook zoveel en zulke grote aadbeien dit jaar? Onze oogst is tot nu toe echt al super veel, groot en goed. Met af en toe een gaatje van een vogelsnavel erin.

Doortje op 07-06-2018 10:48

M, Het was mij nog niet opgevallen! Ze zijn hier eigenlijk "gewoon" zoals altijd, haha!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow