Mijn doelen voor Juni!

 

Afgelopen zaterdag vertelde ik je al hoe mijn doelen in de maand Mei zijn gegaan, ik had ze alle 4 gehaald, helemaal super! En dat brengt meteen motivatie met zich mee om met nieuwe doelen aan de slag te gaan, een goede stok achter de deur om dingen gedaan te krijgen! 


Nu is Juni ook een maand waarin ik mijzelf niet teveel op wil leggen. Dustin is net begonnen met zijn nieuwe baan, hij wordt ingewerkt op kantoor en is daardoor tijdelijk s'ochtends vroeg weg, dat betekent dat de ochtendspits op mijn schouders terecht komt. Helemaal niet erg, maar wel even wennen! Sowieso kost een nieuwe baan altijd veel energie en zullen we allemaal moeten wennen aan het nieuwe ritme. Toch wil ik daardoor niet stoppen met mijn doelen. In Mei gingen ze zo goed, dat moet nu gewoon weer lukken! De komende maand ga ik met het volgende aan de slag;


1. Voor € 90,- verkopen op Marktplaats / Facebook

Vorige maand was mijn doel € 100,- en verkocht ik voor ruim € 200,-! Ik wil daar natuurlijk graag mee doorgaan, maar ik moest wel even goed denken welk doel ik wilde stellen... Ik kreeg toevallig een rekening binnen van de zorgverzekeraar, ivm een onderzoek afgelopen Januari waardoor ik een stukje eigen risico moet betalen. We kunnen dat gewoon van de lopende rekening betalen, maar het leek mij wel een mooi doel om dit op deze manier "terug te verdienen" Het doel wordt dus € 90,- Ik ben benieuwd! 


2. 7750 Abonnees op YouTube behalen

Vorige maand ging het snel met de abonnees op YouTube.  Deze maand wil ik er zo'n 500 bij hebben. Dat is een flink doel, want soms gaat het snel en soms gaat het een stuk langzamer. Maar er komen leuke dingen aan en daardoor denk ik zeker dat het haalbaar is! Mocht je nog niet geaboneerd zijn... ;) 


3. Autoverzekeringen uitzoeken en eventueel overstappen

Laatst kwam ik erachter dat onze autoverzekeringen alweer 3 jaar bij dezelfde verzekeraar lopen, terwijl ik toch regelmatig de vaste lasten doorkijk. Na 3 jaar ben ik er bijna zeker van dat het goedkoper kan, dus ik ga er eens naar op zoek en ga kijken of we kunnen overstappen. Het is even een avondje werk, maar levert als het goed is ook iets op. 
4. Twee nieuwe recepten uitproberen

Ik hou enorm van koken en regelmatig probeer ik nieuwe recepten uit. De laatste tijd doe ik dat veel minder. De kinderen zijn niet altijd enthousiast bij nieuwe dingen en daardoor kies ik eigenlijk te vaak voor de echte succesrecepten. Niet erg, maar ook niet echt leuk. Daarom wil ik de komende maand minimaal 2 nieuwe recepten uitproberen. Heb je suggesties? Ik hoor ze graag! 


5. Maximaal 1 keer tanken

Onze "grote" auto staat hier voornamelijk voor de deur en ik gebruik hem als ik Thijs ophaal, naar een feestje breng of als we met zijn allen weg gaan. De laatste tijd deden we veel uitstapjes en bleven we maar tanken. Toch een beetje zonde! Voornamelijk omdat ik Thijs vaak prima op de fiets kan wegbrengen... dus om die motivatie weer wat hoger te krijgen, wil ik maximaal 1 keer tanken deze maand. 


Ik ben heel benieuwd hoe het mij weer zal vergaan. Heb jij bepaalde doelen voor Juni?! Laat ze me weten! En succes natuurlijk! 

Reacties

de groene vrouw op 04-06-2018 09:23

Nee wij hebben op dat gebied geen doelen.

Wij rijden bijna geen auto, zijn spaarzaam, kweken onze eigen groenten dus koken heel veel bijzondere recepten.

Geen you tube gedoe/sociale media.

Het enigste is gezond blijven.

Heel belangrijk en genieten van eke dag die we krijgen samen!

Doortje op 04-06-2018 10:01

Hoi Groene Vrouw,

Ik ga toch even reageren... de laatste tijd heb ik het idee dat je een beetje moeite hebt met onze levensstijl, ik vond het altijd super leuk dat je reageerde, maar nu zit er vaak een soort van afgunst in. Wat ik jammer vind, want wij leven nog steeds bewust, maar kiezen er momenteel voor ons meer "luxe" te hebben. YouTube is misschien gedoe, maar het is inmiddels mijn baan, waarmee ik voor de kinderen weer tweedehands kleding kan kopen, of toch die biologische melk. Snap je?! 

Ik vind het super leuk dat je reageert, maar laten we elkaar in onze waarden laten, oke? Dankjewel! :D

Minke op 04-06-2018 11:08

Mooie doelen! Ik moet eigenlijk ook een paar dingen verkopen; heb nog een Michael Kors jurk en zonnebrillen van hetzelfde merk uit de tijd dat ik dat nog belangrijk vond. Inmiddels voel ik me een heel ander persoon als ik ze draag, dus het mag wel weg en met die merken is Marktplaats wel een goede plek. 

Veel succes met je doelen, maar volgens mij is alles prima haalbaar! :D

Rachel op 04-06-2018 13:11

Wat een leuk idee om een doelenlijst te maken. Ik denk dat ik dat ook maar eens voor mezelf in ga voeren.  Ik merk dat ik heel weinig tijd voor mezelf neem en dan is bijv. Jouw doel van 1 boek deze maand lezen een doel die ik voor mezelf ga inplannen. En ook het doel nieuw recept uitprobereb vind ik superleuk, dus ook die gaat op mijn lijstje.  Bedankt voor deze leuke tips! Hopelijk kom ik zo ook eens toe aan mezelf. Succes met je doelen en ik ben benieuwd of je ze gaat halen, maar dat lees ik volgende maand vast weer! Groetjessssss

M op 04-06-2018 15:15

Is het goedkoper om steeds over te stappen met verzekeringen of alles bij 1 partij te hebben? Wij hebben nu namelijk alles bij Interpolis en dan krijgen we iets van 8% pakketkorting. Dit is ook de reden dat mijn man zegt, je haalt het er niet uit met overstappen, wan5 dan ben je je pakketkorting kwijt. Ik ben benieuwd of je dit al eens hebt uitgerekend.

Ilse op 04-06-2018 16:27

Autoverzekeringen zijn de afgelopen jaren flink duurder geworden, ik ben benieuwd of je nog winst kan behalen met overstappen. Misschien wil je t,z.t laten weten of het gelukt is. 

Ilse

Marion op 04-06-2018 22:18

Ha Doortje,

Zou je niet wat vaker jouw recepten met ons willen delen.

Zoals de Linzensoep die ik onlangs voorbij zag komen. 

Liefs,

Marion

Doortje op 05-06-2018 13:55

Hoi Ilse, ja dat zal ik zeker doen!

Marion, leuk idee, ik ga ermee aan de slag!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow