Mega bellen blazen! (Win actie!)

 

Goedemorgen! Op de eerste dag van deze nieuwe week neem ik je graag weer mee naar ons YouTube kanaal. In 1 van de nieuwste vlogs hebben we een rustige zaterdag. Ik ga gezellig lunchen met een vriendin en daarna pakken we thuis een nieuw pakketje uit. We mogen een mega bubbel blazer uitproberen en de bellen zijn mega groot! We mogen ook nog iets weggeven, dus heb je thuis een dochter of zoon zitten die ook van bellen blazen houdt? Doe dan gezellig mee! Reacties

G.T. op 18-06-2018 09:24

Leuk! Ik maak graag kans.

Mijn peuter kan net zelf bellen blazen, maqr dit is natuurlijk heel gaaf!

Ine Klavier op 18-06-2018 11:12

hoi!  ik doe graag mee en waag `n kansje!

Ine Klavier

Ilona Jansen op 18-06-2018 16:11

Leuke vlog weer! Ik doe mee met de winactie voor mijn jonens van 6 en 8 jaar. Die zouden dit ook erg cool vinden! Groetjes Ilona 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow