Look o look, nice or nasty game!

 

Dustin en ik kwamen bij de Action een leuk spel tegen; De nice or nasty game van look o look. Een spel met snoepjes... hele lekkere snoepjes en hele vieze snoepjes ;) En ook nog eens in enge vormen. Van spinnensnoepjes tot hersenen in snoepvorm, Thijs vond het super spannend, maar ook erg leuk! Kijk je mee naar de nieuwste video?! 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow