Doelen van Mei, gehaald?!

 

In Mei besloot ik weer eens om met een aantal doelen te "werken" Niet zozeer om iets te moeten, maar wel voor een stok achter de deur. Ik heb dat maanden gedaan en dat werkte goed, totdat ik er weer even genoeg van had. In Mei pakte ik het weer op en dat ging goed! Ik kijk vandaag even terug naar de doelen en vertel of ik ze gehaald heb. 


Doel 1; Voor € 100,- verkopen op marktplaats. 

Dit doel is ruimschoots gelukt. Vertelde ik eerder nog dat marktplaats dit jaar een beetje tegenviel.. deze maand ging het als een speer. Met een aantal grotere dingen verkocht ik voor in totaal € 217,50! Een mooi extraatje waar we samen een dagje mee uit gingen en we van hebben gespaard. 


Doel 2; Een boek lezen.

Deze is ook gelukt. Al is het echt maar bij 1 boek gebleven. Ik ben wel in een nieuw boek begonnen, maar dat schiet nog niet erg op. Ik vond het wel erg fijn om het lezen weer op te pakken. S'avonds lekker met een boek op de bank (of met dit weer in de tuin!) is toch fijner en rustiger dan series kijken. 


Doel 3; 7000 Abonnees behalen op YouTube.

Ook dit doel is behaald! We hebben inmiddels ruim 7250 abonnees, dus het doel had wel iets uitdagender mogen zijn ;) 


Doel 4; 10 x op de fiets stappen.

Dit doel heb ik behaald, maar echt net. Ik pakte 12 keer de fiets, dat had eigenlijk nog wel iets meer kunnen zijn. Maar Thijs had 2 weken vakantie en eind van de maand was Dustin een paar dagen vrij, waardoor we meer op pad gingen en hem vaak even met de auto van school haalden. 
Uiteindelijk heb ik dus alle 4 de doelen behaald en dat is super fijn! Ik heb daarom besloten om ook in Juni met een aantal doelen aan de slag te gaan. Dit weekend ga ik er eens even goed voor zitten en bedenk ik een aantal mooie doelen. Ik zal ze binnenkort met jullie delen!


Ben jij bezig geweest met een aantal doelen in de maand Mei?! Zijn ze gelukt?! 


Reacties

Minke op 02-06-2018 15:14

Wauw wat goed dat je gewoon al je doelen hebt behaald!

Ik heb vooral als doel om in juni niet doordeweeks te drinken, met mooi weer wil dat toch net wat te vaak gebeuren en dat is niet bepaald gezond... 

Koopjesjaagster op 02-06-2018 17:59

Wat goed.  Ik had en heb geen doelen maar je herinnert me er wel aan dat ik me voorgenomen had weer even extra aandacht aan Marktplaats te besteden. Zou immers graag een bescheiden graantje meepikken van het feit dat mensen vakantiegeld binnen hebben gekregen hihi. 

Linda op 02-06-2018 22:24

Wat een goed idee ! Ga ook eens kijken of ik zulke doelen op kan stellen :) 

Doortje op 04-06-2018 09:58

Minke, dat is inderdaad ook een goed doel! Wij hebben de laatste tijd enorm veel etentjes en gezelligheid, dus ik herken het wel :D 

Koopjesjaagster; doen hoor! Met het vakantiegeld willen mensen eerder en meer uitgeven ;) 

Linda, leuk! Succes! 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow