De meest hysterische vlog ooit... Ik word weer tante & shoplog!

 

Vandaag neem ik jullie weer mee naar ons YouTube kanaal! De vlog die gisteren online kwam wil ik jullie niet onthouden, het is denk ik de meest hysterische vlog ooit, haha! Ik hoorde dat mijn zus aan het bevallen was en kon toen niet meer normaal werken. Ik was super zenuwachtig en gelukkig kwam er een prachtig pakket binnen die ik nog met jullie kon uitpakken! Uiteindelijk hoor ik dat ons neefje geboren is, geweldig! Kijk je mee?! 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow