Casper & Emma weer in de bioscoop!

 

Thijs vindt Casper & Emma super leuk en de meiden beginnen het ook steeds leuker te vinden. We hebben inmiddels bijna elke film wel gezien; op safari, het kerstfeest en meer! Het zijn leuke en herkenbare films en ze lopen altijd goed af ;) 


Sinds kort draait er een nieuwe film in de bioscoop... Casper & Emma maken theater. Wij mochten de film alvast bekijken en ik mag 2 bioscoopkaartjes en een memorie spel weggeven! In de video vertel ik je hoe makkelijk je mee kunt doen. Je kunt vandaag en morgen nog meedoen, dus heb je ook een kleuter in huis?! Waag dan even een kansje ;) 


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow