Action shoplog samen met Sara & Sofie!

 

Vorige week was mijn lijstje voor de Action weer redelijk gevuld. Ik ga eigenlijk nooit voor een paar dingen naar de Action, maar ik schrijf alles op een boodschappenlijst. Als het lijstje erg lang wordt, dan ga ik, haha! Ook vooral om impulsaankopen te voorkomen ;) 


Vorige week was het dus weer zo ver. Ik had vooral huishoudelijke spulletjes nodig, maar uiteraard nam ik uiteindelijk iets meer mee ;) Sara & Sofie wilden wel helpen om de spullen te laten zien, dus kijk je mee naar deze super schattige shoplog?! 


Reacties

hanny Janssen op 20-06-2018 08:12

Vaatdoeken weggooien als ze vies zijn. Dat snap ik niet. Gewoon elke dag in de was en weggooien als ze versleten zijn. Nergens zoveel bacteriën in als in vieze vaatdoeken.

Doortje op 20-06-2018 09:11

Dat zeg ik ook; op een gegeven moment zijn ze zo vies (oud) dan gaan ze weg. Uiteraard was ik ze gewoon elke dag, zou wat zijn als ik ze elke dag weg zou gooien; waanzin! 

Thea op 20-06-2018 10:07

Inderdaad ‘n leuke shoplog! Wat worden de meisjes groot en wijs 😀

Wat me “schokte” was de grote hoeveelheid wegwerpspullen (scheermesjes, huishouddoekjes, babydoekjes etc.)  en de overbodige verpakkingen.

Voor je kinderen en het milieu zou je daar misschien wat meer op kunnen letten. 

Zie  dit niet als alleen als negatieve kritiek maar als een positieve raadgevving!

Elle op 20-06-2018 15:24

Lang leve de Action. Ik heb dezelfde vaatdoeken en als ze "op" zijn gaan ze als poetsdoek naar de schuur. Hetzelfde geldt voor keukendoeken. Verder ben ik een viespeuk want ik vergeet in de avond vaak mijn vaatdoek in de wasmand te gooien en doe er dan een dagje langer mee en ik leef nog steeds 😁. De natte schoonmaakdoekjes vind ik ideaal en heb  op beide verdiepingen een pak liggen. Leuke opname met de meiden, en zo schattig hoe de Sara afwasmachine zegt. 

Groetjes Elle

Doortje op 20-06-2018 22:14

Thea, niet zo opgevat hoor! Wij zijn daar momenteel inderdaad niet veel mee bezig (eerder wel) maar we kiezen op dit moment meer voor gemak en zijn qua milieubewust nu vooral voor dingen die makkelijker in te passen zijn in ons drukke leven (zoals bv bijna geen vlees eten etc) 

Elle op 21-06-2018 07:09

Thea heeft het over verpakkingen en daar stoor ik mezelf thuis enorm aan. Sinds wij de blauwe bak van de gemeente hebben schrik ik mezelf elke 2 weken rot hoe vol deze met plastic zit als ik de bak aan de weg zet. 

Ann op 21-06-2018 10:50

Bij ons gewoon in de prullenbak hoor. Ieder zijn keuze. Prima als je dat ook deed hoor, Door. 

gerda op 21-06-2018 11:36

Super leuk filmpje! Complimenten!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow