Aardbeien en frambozen uit eigen tuin! <3

 

Vandaag neem ik jullie weer mee naar ons YouTube kanaal! Nu we een heel weekend voor onszelf hebben en het prachtig mooi weer is, gaan we er graag op uit. Vorige week zondag waren we op tijd wakker, dus we vonden het weer tijd om een bezoekje te brengen aan Oud Valkeveen. Met ons abonnement is dat ideaal om een paar uurtjes te gaan! S'middags waren we lekker thuis en zagen we dat we de eerste aardbeien en frambozen uit onze eigen tuin konden plukken, heerlijk! Hebben jullie ook fruit uit eigen tuin? Laat het ons weten! En kijk gezellig mee :D

Reacties

Chantal op 11-06-2018 09:50

Leuke vlog! 

Ik had een paar jaar lang onder meer tayberry, kruisbes en zwarte bes op mijn balkon. Helaas zijn ze dit voorjaar niet meer uitgekomen. Eigenlijk moeten deze planten in een echte tuin.

Nu heb ik aardbeien en een stekje van een bramenstruik van familie, maar ik weet niet of ik dit jaar al bramen krijg.

Thea op 11-06-2018 11:04

Ik heb al 9 kilo aarbeien geplukt! Veel jam gemaakt, veel opgegeten  en de rest in de diepvries! De blauwe bessen beginnen wat kleur te krijgen maar meestal zijn de merels sneller met plukken dan wij 😂

Doortje op 12-06-2018 13:47

Chantal, ah, wat jammer! Ik hoop dat je snel lekkere bramen hebt! 

Thea, wauw, dat is veel! Heerlijk! 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow