Weekmenu; asperges, de bbq aan en een heerlijk toetje!

Ik neem je vandaag weer mee in ons weekmenu! We vierden Pinksteren, waarbij we iets uitgebreider aten en genoten weer van de asperges van dit seizoen. Kijk je mee?! 


Vrijdag aten we dus asperges. Op de klassieke manier met ham, ei, aardappeltjes en een botersausje.... lekker! 


Zaterdag maakte ik een grote pan nasi. Met satesaus en natuurlijk met komkommer... hier had Sara er net 1 neergelegd, haha! 


Zondag was het Pinksteren en het was heerlijk weer, dus we besloten om de bbq aan te steken, de eerste keer dit jaar en weer super lekker!


Als toetje hadden we tiramisu met bastogne koeken, zo ontzettend lekker! Het recept kun je dinsdag op ons YouTube kanaal zien! 


Maandag aten we de restjes op, ook nog lekker smullen!


Dinsdag was het weer een "gewoon" maaltje. Met aardappels uit de oven en spinazie met een hamburger.


Woensdag aten we restjes, want de vriezer mag weer langzaamaan leeg ;) We hadden knoflooksoep en pasta met tomatensaus. Ik vergat alleen een foto te maken!


Op donderdag maakte ik alleen een foto van mijn lunch, die niet verkeerd was! Een clubsandwich met kip... super lekker! 


Dus we aten weer heerlijk, tja, dat blijf ik iedere week maar zeggen! De komende week staan er weer lekkere dingen op het menu... pannenkoeken, linzensoep... en nog veel meer. De foto's zie je volgende week zondag weer! 










Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;



Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow