Weekmenu; Asperges, pizza en gourmet!

 


Deze zondag neem ik je weer mee voor een kijkje in ons weekmenu. Deze week iets anders dan normaal, want we zijn heerlijk weggeweest! En in de vakantie eten we vaak iets anders (lees; ongezonder) ;) Maar zeker niet minder lekker! Kijk je mee?! 


Heb jij ook wat extra inspiratie nodig voor het avondeten? 


We beginnen het weekmenu op koningsdag, waar mijn ouders en zus gezellig mee kwamen eten. We maakten zelf pizza's. Altijd leuk om te doen en het smaakte prima. Alles ging op en als toetje aten we natuurlijk een oranje tompouce ;) 


Zaterdag maak ik een grote pan brocollisoep. We eten er een broodje bij en er verdwijnt ook nog een hele bak in de vriezer. Handig voor na de vakantie als we thuiskomen of nog geen boodschappen hebben gedaan.... Ik hou van vriezervoorraad ;) 


Zondag maak ik gehaktballetjes in tomatensaus met rijst. Favoriet bij de kinderen en ik zorg er altijd voor dat de saus vol met groenten zit, dus ook nog lekker gezond. 


Maandag zijn we niet meer thuis. We halen de eerste avond lekker frietjes, met mayo... lekker!! 


Dinsdag mogen de kinderen kiezen en wat denk je? Ze kiezen makkelijke goulash, haha! Nou, dan hebben we meteen wat extra groenten binnen... 


Woensdag gaan we gourmetten, altijd gezellig! We zijn maar met zijn vijven, dus we hebben niet heel veel; wat kip, hamburger en worstjes... meer dan genoeg! Daarnaast paprika, champignons en worteljes en komkommer. We eten heerlijk! 


Donderdag staat er eigenlijk pasta op het menu, maar de kinderen spelen heerlijk in de speeltuin op het vakantiepark, dat we besluiten om daar ook lekker te gaan eten. Ik kies voor asperges met lam. 


En als toetje 1 van mijn favorieten; creme brulee! <3

 

 

En zo wordt er dus weer lekker gegeten, iets minder gezond, maar dat is prima. De komende week staan er weer asperges op het menu en de rest moet ik nog even bedenken. Heb je nog goede ideeen?! Laat ze me weten in de reacties! Reacties

marjolein op 06-05-2018 08:36

Spare ribs;).

Wordt er mooi weer voor, lekker op de bbq

Chantal op 06-05-2018 12:22

Momenteel met het mooie weer denk ik aan moussaka, ratatouille of soupe au pistou.

Fijne zondag!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow