Onze week; weer thuis. ijsjes eten en spelen!

 


Vorige week kwamen we op maandag terug thuis van de vakantie, ik had deze keer echt nog geen zin om naar huis te gaan, haha! De meiden gingen dinsdag weer naar het kdv en Thijs had nog een weekje vrij. Hij is gaan logeren en verder rommelden we lekker wat aan in huis. Kijk je mee?! 


Maandag kwamen we terug van de vakantie. We waren op tijd thuis en pakten meteen alles uit. De was ging aan en aan het eind van de middag gingen we naar mijn ouders. We konden gezellig mee eten, super fijn! 


Dinsdag kwam er een nieuw pakket van Albert Heijn binnen voor een nieuwe challenge! Deze maand is de challenge om goedkoop, maar ook gezond te koken... nou, daar heb ik wel wat ervaring mee ;) Ik ben er meteen lekker aan de slag mee gegaan en op mijn instagram kun je daar meer van zien. 


En toen was het alweer vrijdag! Thijs en ik gingen naar de chocolaterie voor bonbons voor moederdag en we aten natuurlijk een ijsje ;) 


En door het mooie weer mocht de tuin ook wel weer eens aangepakt worden. Dustin ging aan de slag met zijn onkruidborstel die hij laatst kreeg (van Skil BV) en Thijs hielp natuurlijk gezellig mee! Ook het gras werd even gemaaid ;) 


Zaterdag was ik weer met de kinderen. Ze waren wel erg moe van de hele week. De meiden weer van het kdv en Thijs was gewoon weer toe aan school ;) Het was dus tijd voor veel activiteiten... oa de speeltuin, die mag natuurlijk niet ontbreken! 


En we smulden weer lekker van wat fruit. Aardbeien en ananas, super lekker! 


Zondag was het moederdag! Ik werd verwend met een heerlijk ontbijtje, mooie knusels en chocolade ;) Daarna besloten we om naar Oud Valkeveen te gaan. Het zou s'middags gaan regenen, maar daardoor was het ook lekker rustig ;) We konden eerst nog buiten spelen toen het droog was en daarna in de binnenspeeltuin, de kinderen vermaakten zich prima en we zijn wel een paar uur zoet geweest. 


Natuurlijk mocht de trampoline niet ontbreken... dan krijg je soms ook van dit soort actiefoto's.. die goed afliep hoor ;) 


Zo vloog er weer een week voorbij en daarmee is de vakantie nu voor Thijs voorbij. De volgende vakantie is gewoon alweer de zomervakantie! Bizar! De komende week hebben we niet veel op de planning staan. Gewoon weer school, kdv, werk en meer. De foto's zie je volgende week dinsdag weer!Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow