Onze week; vakantie!!

 

We hadden een heerlijke week, we gingen namelijk een weekje op vakantie! :D En wat hadden we geluk met het weer. Al moet ik bekennen dat we, sinds de kinderen geboren zijn, voornamelijk in Nederland op vakantie gaan en we eigenlijk altijd wel een paar mooie dagen hebben. En anders maak je er zelf natuurlijk iets leuks van! Maar deze keer hadden we weer geluk en hadden we een hele leuke week, kijk je mee?! 


Maandag gingen we op ons gemakje weg. S'ochtends thuis nog even de laatste wasjes draaien, de spullen inpakken en s'middags waren we er. Dat is het voordeel van op vakantie gaan in Nederland; Je bent er zo ;) De meiden keken meteen hun ogen uit bij Bollo's huisje! 


Dinsdag ontdekten we Doetinchem, natuurlijk werd er ijs gegeten al was het weer niet geweldig...


De meiden kon geen genoeg krijgen van het knuffelen met Bollo. De vorige vakantie (Augustus vorig jaar) vonden ze hem nog te eng, er werd toen heel wat afgehuild ;) Maar nu was het knuffelen, high five en meer. Super leuk! 


En vanaf woensdag brak de zon door. Het park had een groot terras met daarnaast een speeltuin en ook nog een binnenspeeltuin, ideaal voor de ouders. Lekker eten of iets drinken en de kinderen spelen. :) 


De binnenspeeltuin werd dus ook onveilig gemaakt door de zusjes Wanders ;) 


Pancake-art... haha! We aten frietjes, pizza en pannenkoeken... dat hoort natuurlijk een beetje bij vakantie vieren ;) Deze vonden ze geweldig.. een hartje, hun eigen naam... hoe simpel kan het af en toe zijn! 


Dustin had geen goede zonnebril meer, dus die werd ook gekocht. Thijs moest natuurlijk ook passen; Mama maak je een foto?! haha! 


IJsjes aten we ook meer dan genoeg ;) 


Deze foto vind ik zo leuk! Het is een printscreen van een video die ik maakte voor de vlog. Ik zit in de bolderkar... goed geregeld, haha! 


En dit was de laatste dag. We gingen naar het strand, Thijs speelde heel lang in het water (dat was ijskoud, de meiden waren er snel weer uit) en we vermaakten ons prima. Wat was het een heerlijke vakantie! 


En zo hadden we dus een geweldige week! Ik kon helaas niet alle foto's hier kwijt, maar volg ons gerust op instagram, dan zie je alles ;) 


Daarnaast zijn de vakantievlogs deze week te zien op ons YouTube kanaal!  Ook zeker de moeite waard om in de gaten te houden, en even te abonneren natuurlijk ;) 


De komende week heeft Thijs nog lekker vakantie en we hebben genoeg plannen! De foto's zie je volgende week dinsdag weer!


Reacties

Bo op 08-05-2018 08:22

Welk park zijn jullie geweest ?

Doortje op 09-05-2018 14:19

We zijn bij Landal Stroombroek geweest, wat ons betreft een aanrader :) 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow