Onze week; ontbijtjes, naar de kapper en een tand eruit!

 


Goedemorgen! Hebben jullie mooie pinksterdagen gehad? Wij hebben weer genoten van het mooie weer en leuke dingen gedaan! De week vloog weer voorbij. Ik neem je weer mee in onze week en de eerste pinksterdag :)


Dinsdagochtend. Dustin is nog vrij, want hij moet s'avonds werken. Ik zet mijn laptop even opzij om gezellig samen te gaan ontbijten bij de Hema, altijd leuk!


Woensdag ga ik met Thijs naar de kapper, weer een lekker kort koppie voor de zomer ;) 


Vrijdagochtend zijn we allemaal vroeg wakker, dus we kunnen nog lekker even spelen voordat iedereen naar school en het kdv gaat! Een groot feest ;) 


Zondagochtend is het Pinksteren. En we beginnen de dag met een heerlijk ontbijtje! Ik hou ervan! ;) 


En zondagavond komen mijn ouders gezellig eten. We besluiten om lekker te gaan bbqen met dit heerlijke weer! 


En Dustin is altijd degene die bij ons bbq-t, Hij kan het ook super goed en hij vindt het leuk zoals je ziet, haha :D 


En tijdens het eten gaat Thijs even naar binnen. Helemaal prima, want de kinderen lopen altijd gezellig rond als wij uitgebreid gaan eten. Hij komt terug naar buiten met een tand in zijn hand en een bebloede mond! :O Mama; Ik heb die losse tand er nu gewoon even uitgetrokken hoor! Hahaha, geweldig! En hij was zo trots! 


Zo sloten we de week gezellig af! De komende week wordt weer een leuke; We hebben een etentje, Dustin heeft zijn laatste werkdag bij zijn oude werkgever en er staan nog meer leuke dingen op de planning! De foto's zie je volgende week dinsdag weer! 


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow