Onze week; Op de Boerderij, naar Landal en pioenrozen!

 


Vorige week was weer een bomvolle week! De week begon met 2e Pinksterdag, we gingen op bezoek bij een boerderij. Dinsdag was Thijs plotseling nog een dagje vrij en we sloten de week weer af in Oud Valkeveen! Kijk je mee?! 


Maandag, op naar de Boerderijdag, vorig jaar gingen we ook en dit jaar merkten we echt dat de meiden het nog veel leuker vonden! 


Heel interessant zo'n koe! 


Deze foto wilde ik jullie niet onthouden, haha! 


Daarna reden we door naar een Landal park bij Putten. Waar we heerlijk gingen lunchen. Sara eet hier met smaak de citroen uit mijn drankje op ;) 


Dinsdag weer tijd voor school, dachten we! De juffrouw bleek helaas ziek en er was geen vervanging. Daarom dus onverwachts een extra dagje vrij. Ik werkte wat en besloot er een leuke dag samen met Thijs van te maken. We gingen naar de Stad en lunchten met pizza ;) 


Met dit mooie weer kwamen de pioenrozen in de tuin ook eindelijk uit, zo ontzettend mooi! 


Mijn broer was een aantal dagen in Nederland en donderdag namen we even de tijd om samen te lunchen en bij te praten. Ik nam weer de clubsandwich, haha! 


Vrijdag kwam Thijs zijn schoolfoto binnen, die we hadden besteld! Hoe leuk is hij?! :D 


En zondag sloten we de week af bij Oud Valkeveen. We waren er vroeg en toen het later echt warm werd, gingen we naar huis. Een heerlijk dagje!


Afgelopen zaterdag had Dustin alweer zijn laatste werkdag bij zijn oude werkgever. De komende week is hij nog wat dagen vrij en vrijdag begint hij bij zijn nieuwe baan. Super spannned! We gaan deze week dus nog even genieten van wat extra tijd samen voordat de drukte weer begint. De foto's zie je volgende week dinsdag weer! 
Reacties

Emma op 29-05-2018 08:31

Gefeliciteerd met Dustin zijn nieuwe baan!  Wat gaat hij doen? Kon hij niet bij zijn huidige baan blijven ?

Elle op 29-05-2018 13:42

Gezellige foto's met blije kindjes. Nooit geweten waar Dustin werkt, maar afgelopen zaterdag heb ik hem gezien. Ik liep met mijn man in de stad en ik keek een winkel in en dacht........bekend gezicht??? Duurde ff voor het kwartje viel. Gefeliciteerd met zijn nieuwe baan en heel veel succes. Groetjes Elle

Doortje op 29-05-2018 20:04

Dankjewel Emma, Hij vond het tijd voor iets anders, dus hij gaat naar een ander bedrijf en een andere functie, hij gaat als account manager aan de slag :) 

Elle, wat leuk! Ik hoor vaker dat lezers en/of kijkers hem zien, haha! Dankjewel voor je felicitaties! 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow