Ons weekmenu; Wraps met groenten, pizza en knoflooksoep!

 

Het is tijd voor een kijkje in ons weekmenu! Deze week was het een heel gewoon weekmenu, met niet teveel poespas. Uiteraard aten we wel weer lekker ;) Kijk je mee?! 


Vrijdag maakte ik weer een heerlijke groentenvulling voor in de wraps. Super lekker gekruid en ik deed er lekker wat knoflooksaus overheen ;) Zaterdag aten we gewoon weer wraps, want ik maakte een hele pan vol! 


Zondag was het moederdag en maakte Dustin met de kinderen lekker pizza's! Ik kreeg deze; mijn favoriet! Met tomatensaus en heel veel knoflook, zo super lekker! 


Maandag maakte ik gepofte knoflooksoep (ik zie hier een soort knoflookverhaal aankomen, haha!) Maar ik ben er nou eenmaal dol op! We aten er broodjes en nog wat pizza bij! 


Dinsdag was ik samen met de kinderen, want Dustin moest werken. Ik maakte een simpele pasta, maar maakte daar geen foto van, want ik had het iets te druk, haha! 


Woensdag deden we even lekker makkelijk. Dustin moest uiteindelijk tot 2.00u s'nachts werken, dus het was voor ons een kort nachtje. We maakten aardappelpuree met worteltjes en een stukje vlees. Voor de kinderen een vistick en we vonden het wel goed ;)


Donderdag gingen we naar de Ikea en besloten ook om daar te gaan eten. Deze keer koos ik niet voor kipsate of de beroemde Zweedse balletjes, maar ging ik voor de aspergesoep met een broodje. Daarnaast at ik lekker wat frietjes! 


We aten dus weer helemaal prima! Niet heel erg bijzonder, maar wel erg lekker. De komende week staan er asperges op het menu en steken we voor de eerste keer dit jaar de bbq weer aan! Ik heb er nu al trek in ;) De foto's zie je volgende week zondag!
Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow