Ons weekmenu; Veel lekkers!

 

In dit nieuwe weekmenu zitten nog een paar dagen vakantie, dus het is geen bijster gezond weekmenu ;) Natuurlijk zitten er wel weer lekkere dingen tussen en thuis hebben we ook weer heerlijk gegeten. Kijk je mee?! 


Vrijdag hadden we op vakantie uitgebreid geluncht. S'avonds bakten we pannenkoeken, de kinderen (en wij!) zijn er dol op :) 


Zaterdag kookte Dustin. We aten aardappelballetjes met sperziebonen en een hamburger. Ik at geen 2 hamburgers hoor, die ene moest ik nog snijden voor Sara ;) 


Zondag was het heerlijk warm weer. We waren in de middag lekker aan het strand en kwamen rond etenstijd weer in het huisje. We besloten pizza's te eten, van die foute diepvriespizza's, maar er waren er een aantal verrassend lekker! En ultiem vakantievoer natuurlijk :D 


Maandag reden we naar huis. Aan het begin van de middag waren we thuis en pakten meteen alles uit. Daarnaast werd natuurlijk meteen de was aangezet ;) Aan het eind van de middag gingen we naar mijn ouders, waar we gezellig mee konden eten. Er stonden asperges op het menu, super lekker!! 


Dinsdag kookte ik even snel ivm zwemles. We aten een simpele macaroni met tomatensaus (inclusief groenten in de saus) ;) 


woensdag was het ook lekker simpel. Thijs was uit logeren en wij aten met de meiden een brocollisoepje met een broodje uit de vriezer. De vriezer zit weer bomvol, dus die eten we de komende tijd "even" leeg.... 


Donderdag kookte Dustin weer. Ik vind het heerlijk om te koken, maar ik vind het ook altijd fijn als het even niet hoeft... dus na een paar makkelijke dagen hoefde ik weer niet te koken, ideaal! ;) We aten aardappeltjes uit de oven met sperziebonen en een gehaktbal. Simpel, maar lekker! 


De vakantie ging veel te snel voorbij, maar we aten ook echt een stuk ongezonder dan normaal, dus wat dat betreft is het altijd fijn om thuis weer lekker veel groenten te eten ;) De komende week staan er dus gezondere dingen op het menu en ook wat dingen uit de vriezer zodat de vriezer ook weer wat leger wordt. De foto's zie je volgende week zondag! 

Reacties

Ilse op 13-05-2018 17:35

Ik noemde spercibonen vroeger altijd springbonen, echt lekker vond ik ze niet. Nu lust ik ze wel, als ze en beetje aangekleed zijn met wat paprika, spekjes of knoflook. Deze zijn wel een stuk langer dan die ik altijd bij je op de foto zie. 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow