Mijn doelen voor Mei!

 

Het is weer een nieuwe maand en dat is altijd een goed begin om nieuwe doelen te bedenken en na te streven. Ik heb een tijdlang elke maand een aantal doelen gehad, daar ben ik op een gegeven moment mee gestopt, want ze waren weinig concreet en daardoor haalde ik ze vaker niet dan wel op een gegeven moment ;) Maar.... het is weer mooier weer, mijn energie komt terug en daarom zat ik weer eens te denken aan een aantal doelen. Zal ik ze gaan halen? Begin Juni geef ik je een update ;)


1. Voor € 100,- op marktplaats / facebook verkopen;

Een mooi concreet doel. De afgelopen jaren verkochten we enorm veel op marktplaats. Dit jaar hebben we ook alweer een paar honderd euro verdiend, maar gek genoeg loopt het niet zo goed als eerder. Van de vrijmarkt hebben we ook meer dan genoeg over, dus het ligt zeker niet aan de dingen die we willen verkopen. Ik moet er ook meer tijd in steken en dat is een mooi doel voor de komende maand. Ik wil voor € 100,- verkopen, dat moet lukken!


2. Een boek lezen;

Ik hou enorm van lezen, maar ik heb een druk leven en daardoor niet altijd tijd. Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik s'avonds vaak op de bank plof om een serie te kijken, terwijl ik die tijd ook kan besteden om een boek te lezen. Eens kijken of ik deze maand 1 boek kan lezen, geen heel lastig doel, maar of ik hem ga halen??!


3. 7000 abonnees halen op YouTube!

Ons YouTube kanaal groeit enorm door en dat is hel erg fijn. We besteden er veel tijd aan en het is mooi om te zien dat dat werkt. De ene keer groeien de abonnees sneller dan de andere keer, maar ik wil zeker proberen om deze maand de 7000 abonnees te halen.


4. Minimaal 10 keer op de fiets stappen;

Nu het mooier weer is, zit ik vaker op de fiets. Dat is mooi, want ik hou ervan en het is natuurlijk gezond! Toch merk ik dat ik de laatste tijd vaker de auto pak, ondanks het mooie weer. Dat komt doordat ik zelf lang verkouden ben geweest met een bronchitis als gevolg. Niet erg fijn, maar nu is het gelukkig weg en tijd om weer op de fiets te stappen. Thijs heeft deze maand 2 weken vakantie dus in die andere 2 weken moet ik hem toch wel veel op de fiets ophalen om mijn doel te halen.


En hier wil ik het even bij houden! Het zijn ook voldoende uitdagingen denk ik, haha! Ik heb in ieder geval zin om ermee aan de slag te gaan, ik ben benieuwd!


Heb jij voor deze maand nog specifieke doelen?! 


Reacties

Wat een mooie doelen! En wat fijn ook dat het aantal abonnees op je YouTube-kanaal zo goed groeit! Daar doe ik nu echt nog te weinig (niks :|) mee, maar het lijkt me wel heel leuk om dat verder te ontwikkelen. Toch maar wat meer in verdiepen :-) Succes met je doelen!

Doortje op 03-05-2018 20:45

Dankjewel Adine! 

Heb jij nog maanddoelen? Want daar deed jij ook altijd veel mee, toch?! Of nu even niet? ;)

YouTube is zeker erg leuk, vooral ook interessant voor ondernemers! ;) Hou mijn blog in de gaten, want ik ga er binnenkort nog meer mee doen :) 

ICT FAN op 04-05-2018 12:32

Ik heb laatst mijn oude computer verkocht en toen het eenmaal gelukt was voelde het erg fijn! Ik heb de koper erg blij gemaakt en ik heb een nieuwe ervaring erbij.

gabrielle op 20-06-2018 15:06

Het is belangrijk om doelen te stellen! Lekker bezig doortje.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow