Lekker rustig opstarten!

 

Sinds Thijs op school zit vind ik het heerlijk dat we in schoolvakanties niet hoeven te "haasten" De schooltijden zijn prima, maar soms is het een hele uitdaging om hem om 8.30u in de klas te hebben zitten. Daardoor zijn de schoolvakanties heerlijk rustig, de dag rustig opstarten en lekker lang in onze pyjama's zitten als we daar zin in hebben! 


Vorige week waren we een weekje op vakantie en we hebben genoten! We nemen jullie graag mee hoe onze ochtenden er ongeveer uitzagen in de nieuwste video met onze ochtendroutine op vakantie! Kijk je mee?! 


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow