De schoolfoto is binnen!

 

Het is weer zo ver, de schoolfoto van Thijs is weer binnen. Op het kinderdagverblijf werd hij ook ieder jaar gefotografeerd, maar dat doen ze inmiddels helaas niet meer. De foto's werden te weinig besteld en dat was voor de fotograaf niet meer te doen. 


Op school komt er natuurlijk wel ieder jaar een schoolfotograaf. Het eerste jaar hadden we een fantastische foto van Thijs, die staat ook nog altijd in een mooi lijstje in de kamer. De foto van vorig jaar vonden we minder leuk. Ze maken meerdere foto's waar je uit kunt kiezen, maar we vonden er geen 1 echt leuk, haha! Toch bestelden we een setje, inclusief klassenfoto (waar hij wel leuk op stond!). Het is toch leuk om te zien hoe hij door de jaren heen groeit.


Dit jaar zagen we al dat de foto's erg leuk waren geworden. Die hebben we dus besteld en gisteren kwamen ze binnen! Ze zijn zo ontzettend leuk! We hebben een setje met een grote foto en een aantal kleinere foto's (voor in de portemonnee) en daarnaast natuurlijk de klassenfoto. 


Ik ben benieuwd of jullie altijd de schoolfoto's bestellen... ook als ze niet zo leuk zijn. Laat het me weten! 


En de foto kan ik jullie natuurlijk niet onthouden! ;)  


Reacties

Ilse op 26-05-2018 08:44

Toen dochter een baby was hebben ze op het kdv een prachtige serie foto's gemaakt ook in sepia en die was wel duur maar echt heel mooi. Anders ook dan de standaard foto's. Een van die foto's hebben we ook staan. Net als de peuterfoto van zoon gemaakt bij een winkel. 

Ik neem altijd de schoolfoto's, ook op de middelbare school. Op het mbo van zoon komt er geen schoolfotograaf dus dat is afgelopen voor hem. De kinderen staan er meestal leuk op en je ziet ze echt opgroeien. In groep 7 en 8 ook leuke foto's waar ze staan en stoer poseren en kijken. Dochter lijkt alleen wel twee jaar ouder op haar groep 8 foto. Op de brugklasfoto lijkt ze dan opeens weer een stuk jonger. 

Thea op 26-05-2018 09:18

Leuke foto! Ik kocht ieder jaar de groepsfoto en om het jaar de persoonlijke.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow