De eerste tand eruit!

 

Goedemorgen op deze prachtige maandag, het begin van een nieuwe week. Op de een of andere manier lijkt dat altijd weer een mooie dag voor een nieuw begin :) 


Vandaag neem ik jullie graag weer mee naar ons YouTube kanaal.  In de vlog vierden we eerste Pinksterdag, het was ook heerlijk weer (wat een mooi voorjaar hebben we toch!) en daarom staken we de BBQ aan. Tijdens het eten wiebelde de losse tand van Thijs gevaarlijk en op een gegeven moment liep hij naar binnen.


Hij kwam buiten met een bebloede mond en een tand in zijn hand ;) "Ik vond het zo irritant mama, ik heb hem er even uitgetrokken!" Haha! Geweldig! 


Als toetje hadden we Tiramisu, met bastognekoeken! Zo ontzettend lekker! Mijn moeder maakt echt de beste tiramisu en van het recept hebben we laatst een video opgenomen, die kun je morgenmiddag op ons kanaal bekijken. Een echte aanrader, al zeg ik het zelf :D 


Kijk je mee?! 

Reacties

Emma op 28-05-2018 08:21

Tip : let op met het zelf eruit trekken. Kan stuk wortel in je mond blijven zitten 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow