Boodschappen op vakantie!

 

Onze boodschappen zijn op vakantie altijd anders dan thuis. We kiezen op vakantie eerder voor gemak, ongezonder en meer, haha! Dat betekent dus ook meteen dat de boodschappen in een vakantieweek iets duurder zijn dan "normaa" Maar... daar is het natuurlijk vakantie voor! Ik nam een boodschappen shoplog op om je een kijkje te geven in onze boodschappen tassen op vakantie! Kijk je mee?! 

Reacties

Nic op 11-05-2018 10:47

We gaan op vakantie naar Griekenland (of naar Spanje) en daar koken we niet. Op de twee pitjes (die ook regelmatig niet goed werken) in een mini kitchenette is geen pretje om te koken. En het is ook niet nodig. Je kunt er prima eten voor een schappelijke prijs.

Wel kopen we fruit, tomaten, water, eieren, crackers, yoghurt, af en toe brood of croissant, brie en smeerkaas, wat frisdrank, nootjes, wat radler voor man en zoon. De kinderen krijgen zelf een budgetje voor chips en snoep. Wij eten dat zelf niet. Meestal huren we een auto in de eerste week en slaan dan in bij een grote super die flink wat goedkoper is dan de toeristenwnkels. Granola neem ik altijd mee van huis, net als een ontbijtkoek.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow