Airmiles snel inwisselen!

 

Je hebt tegenwoordig voor iedere winkel wel een spaarkaart waarmee je punten kunt sparen. Met die punten krijg je korting of bijvoorbeeld een gratis product. Super handig, maar ik moet bekennen dat ik die punten vaak snel vergeet....


Er is een periode geweest waarin ik veel dingen snel inwisselde; dit soort spaarpunten, maar bijvoorbeeld ook cadeaubonnen. Voor je het weet liggen die dingen een jaar in de la en zijn ze niet meer geldig of gooi je ze een keer per ongeluk weg. De laatste tijd ben ik er weer iets slordiger in geworden (net zoals de meeste spaarders) en dat is zonde, want het kan veel opleveren!


Denk bijvoorbeeld aan de Airmiles, een spaarprogramma dat al heel lang bestaat. En als je je boodschappen bij de Albert Heijn haalt en je kaart aan je bonuskaart koppelt, dan spaar je supersnel een leuk puntensaldo bij elkaar. Maar wist je dat die punten maar beperkt geldig zijn? Ze zijn 5 jaar geldig en dat lijkt heel lang, maar op 1 November 2018 vervallen er zo'n 5,4 miljard airmiles... 


De Airmiles wissel ik zelf regelmatig in. We hebben weleens korting gekregen op een weekje vakantie (al was de prijs net zo hoog als met andere aanbiedingen en kregen we een ouder huisje, dus niet echt een aanrader) Maar je kunt ze bijvoorbeeld ook regelmatig bij de Albert Heijn inleveren voor korting op je boodschappen of bij bol.com 


Het maakt dus helemaal niet uit waar je ze inlevert, maar het is wel handig om ze ook daadwerkelijk in te leveren, voordat je al die jaren voor niets hebt gespaard... Ik heb meteen even ons saldo gecheckt en die staat momenteel op de 487 miles, dat valt mee en daar kunnen we weinig mee, dus wij sparen weer rustig verder.


Wissel jij regelmatig je airmiles in? En waarvoor dan? 


Afbeelding van Airmiles.nl Reacties

Mama Tinus op 07-05-2018 06:50

Bedankt voor het attenderen. We wisselen ze redelijk regelmatig in dus het zal bij ons wel meevallen denk ik. Meestal gebruik ik ze voor verjaardagscadeaus bij bol. Sparen gaat bij ons best hard, inderdaad via boodschappen, maar ook omdat de man in huis veel op de weg zit en een tankpas heeft dus die tankt vooral daar waar je airmiles spaart :)

Erika op 07-05-2018 07:56

Ik wissel ze ook regelmatig in. Meestal voor een verjaardagscadeau op bol.com

anne op 07-05-2018 08:04

Ik heb ze vorige week ingeleverd voor een slowcooker op de site van airmiles zelf. 

Lineke op 07-05-2018 09:36

Tja, met slechts een 10 per week maximaal bij de AH gaat het sparen niet heel erg snel. De AH is ook zo ongeveer de enige winkel waar je kunt sparen waar ik dan ook nog wel eens kom.

Dus ik spaar ze gewoon niet.

marjolein op 07-05-2018 10:35

Ik lever ze wel eens in als kassa korting, verder doe ik er niks mee eigenlijk.

Greetje54 op 07-05-2018 11:21

De laatste tijd wissel ik ze vooral in voor grote korting op zakken potgrond en tuinaarde bij de Praxis. Lang geleden kon je nog korting krijgen op overtochten van de Stenaline naar Zweden: daar hebben we 2 keer gebruik van gemaakt.

groet, Greetje54

drukwerk fan op 12-06-2018 11:47

Interessante blog! Bedankt voor het delen.

Foto fan op 13-06-2018 12:53

Ik spaar zelf ook airmiles, jammer dat er een vervaldatum op zit.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow