Weekmenu; Zomerse salade, makkelijke soep en tapas! <3

 

Het is weer tijd voor een kijkje in ons weekmenu. Het liep soms iets anders dan gepland, want met zonnige dagen heb ik toch minder zin om te koken. Daarnaast ging ik zelf een nachtje weg en had ik daarbij heerlijk weer, dus at samen met mijn zus lekker in het zonnetje, genieten hoor! Kijk je mee?! 


Heb jij ook nog inspiratie nodig voor je weekmenu?! 


Meestal begin ik het weekmenu op vrijdag, maar ik zag dat ik een paar dagen geen foto had. Ik denk dat we restjes aten... geen idee eigenlijk! Maar zondag aten we in ieder geval aardappeltjes uit de oven met brocolli en gehaktballetjes, lekker!!


Maandag maakte ik een Mexicaanse salade. Het recept vindt je hier.  Het is echt een zomers recept en het was nog niet echt lekker weer, maar het smaakte ons prima! 


Dinsdag deed ik even heel makkelijk.... tomatensoep uit blik deze keer. Eigenlijk maak ik altijd zelf soep, maar dit was wel even lekker voor een keertje. 


Tja, niet echt de meest aantrekkelijke foto, haha! Maar woensdag aten we mini pizza's. Ik maakte ze met pitabroodjes en veel lekker beleg. We aten heerlijk buiten omdat het super lekker weer was!


En donderdag ging ik met mijn zus een nachtje weg. Het was nog steeds heerlijk weer, dus genieten! We besloten buiten te eten bij een tapas restaurant. We begonnen met brood en aioli!


Ik nam er een sangria bij, die echt heel groot was, haha! En natuurlijk super lekker ;)


Daarna nog meer lekkere hapjes. Nachos met guacamole, varkenshaas en nog veel meer. We wilden eigenlijk nog een toetje (ze hadden churros op het menu staan!) Maar we zaten echt enorm vol, haha! Het was allemaal erg lekker en met het zonnetje erbij smaakte het nog lekkerder ;)


En zo was het weer een mooi weekmenu. De komende week staat er oa nog bami en weer eens uiensoep op het menu. De foto's zie je volgende week zondag weer! 
Reacties

Chantal op 22-04-2018 14:57

Bedankt voor de leuke blog.

Tapas vind ik ook heerlijk.

En door jullie weekmenu doe ik veel leuke tips op. Makkelijke goulash staat bijvoorbeeld tegenwoordig hier regelmatig op het menu!

Minipizza's gemaakt van pitabroodjes ga ik ook eens proberen. Laatst hadden jullie een vlog waarin Dustin als lunch een pitabroodje met een plakje kaas en peper maakte. Dat vond ik ook een heel goede tip.

Een fijne zondag!

Doortje op 22-04-2018 20:36

Hoi Chantal,

Ah, wat leuk om te lezen! We delen het weekmenu ook echt om anderen wat inspiratie te geven :) Het is soms al zo lastig om een weekmenu te verzinnen, haha! Daarom vind ik dit soort artikelen zelf ook altijd erg leuk om te lezen. Fijne zondag nog! Liefs, Doortje 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow