Weekmenu; Pizza, lasagne en linzensoep.... :)

Ik neem jullie deze zondag weer mee in ons weekmenu! We aten weer veel lekkers! ;) 


Zaterdag was een prachtige zonnige dag. De kinderen speelden en speelden en ik had echt geen zin om te koken ;) Dus we bestelden pizza, super lekker zo af en toe! 


Zin in Pizza?! 


Zondag gingen we een dagje naar Oud Valkeveen. Ik maakte een schaal lasagne en we hadden nog pizza over. De rest van de lasagne aten we maandag op. Door ziekte had Sara geen eetlust en had ik deze week elke keer veel over! 


Dinsdag maakte ik aardappeltjes uit de oven met wortel en kip, lekker!! 


Woensdag deden we weer makkelijk! Met zieke kinderen moet je het jezelf af en toe lekker makkelijk maken, want je bent dan al druk genoeg! We aten linzensoep uit de vriezer met een broodje.


Donderdag maakte ik weer eens een hartige taart met kip en kersen. Het recept deelde ik al eerder op mijn blog  en hij was erg lekker, al zag hij er deze keer niet heel aantrekkelijk uit, haha! 


En zo aten we vooral makkelijk ;) Ik hoop dat iedereen de komende week weer beter is en we weer wat uitgebreider kunnen koken. De foto's zie je volgende week zondag! 
Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow