Weekmenu; De echte pasta carbonara & vegetarische bami!

 


We nemen jullie graag weer mee in ons weekmenu! Van aardappels tot pasta... we aten weer lekker gevarieerd! Kijk je mee?! 


Vrijdag kwam ik thuis van een nachtje weg. Ik maakte vegetarische bami, een nieuw recept want meestal doen we er kip doorheen. Het was een uitprobeersel, maar het was erg lekker! Met omelet erdoorheen, satesaus en kroepoek erbij was het voor ons ook echt een complete maaltijd. Zaterdag aten we meteen het restje ;) 


Zondag was het weer tijd voor aardappeltjes uit de oven met deze keer doperwtjes en een hamburger.


Maandag aten we pasta carbonara, het was alweer zo lang geleden dat we dat gegeten hadden! En dit is ook meteen het echte Italiaanse recept met ei, zwarte peper en Parmezaanse kaas, heerlijk! De kinderen aten "gewone" pasta met nog wat dopertjes.


Dinsdag maakte ik na zwemles snel een pan uiensoep. Het is lekkerder om dat vooraf te maken, maar ik had een drukke werkdag, dus dat ging helaas niet. Hij smaakte alsnog lekker en we aten er broodjes bij.


Woensdag aten we weer wraps met een lekkere groentenvulling, heerlijk!


En nee, deze foto van donderdag zag er niet al te lekker uit, maar dat was het wel ;) Aardappelpuree met spinazie en tomaat en een karbonade (maar in stukjes gesneden, want dat eet voor de kinderen ook makkelijker) We waren de middag weggeweest, dus iedereen was hongerig en het was zo op! 


De komende week staat er weer pizza en gehaktballetjes in tomatensaus op het menu. De rest moet ik nog even verzinnen ;) De foto's zie je volgende week zondag weer! 

Reacties

Chantal op 29-04-2018 06:23

Weer een afwisselend weekmenu!

Aardappels uit de oven wil ik ook nog steeds proberen. En aardappelpuree met karbonade en spinazie en tomaat lijkt me een lekkere combinatie. Uiensoep is ook altijd lekker.

Hier staat voor vandaag broccoli-courgettesoep op het menu.

Sara en Sofie hebben leuke katjesborden!

Een fijne zondag.

Doortje op 29-04-2018 20:32

Brocolli- courgette soep klinkt goed, die ga ik onthouden!

Jij ook een fijne zondag!

Liefs, Doortje 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow