Tijd voor een eetdagboek!

 

Zoals jullie wel weten laat ik regelmatig zien wat ik allemaal eet op een dag. De ene keer in de vlog en de andere keer in een apart eetdagboek. Ik nam deze keer een eetdagboek op op een zondag. We gingen uitgebreid ontbijten, ik had nauwelijks tijd om te lunchen omdat we weg gingen en aan het eind van de middag kwam de borrel op tafel ;) Kijk je mee?! 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow