Superveel verkopen op koningsdag!

 

Zoals ik eerder al schreef, gaan we verkopen op de koningsdag! Het weer moet wel een beetje meezitten, maar tot nu toe lijkt het in ieder geval droog te blijven en Thijs heeft er enorm veel zin in. Ik kreeg al veel reacties dat we vast met meer spullen naar huis gaan dan waarmee we gaan, dat herken ik nog heel erg van vroeger, haha... dus we gaan het zien!


We gaan naar een speciale kindermarkt die ook maar een paar uurtjes duurt, prima om mee te beginnen. 


Nou hebben we gelukkig al wat verkoopervaring, dus we delen graag nog even de beste tips met je! 


1. Kleine prijsjes;

Dit geldt voor marktplaats, maar ook zeker op de vrijmarkt. Kies voor kleine prijsjes, dan raak je de spullen sneller en beter kwijt! 


2. Maak het gezellig!

De vrijmarkt draait natuurlijk enorm om gezelligheid. De kindermarkt waar wij naartoe gaan is goed georganiseerd, je kunt er bijvoorbeeld geschminkt worden en voor kinderen is er veel te doen, dat is al een pluspunt. Je kraam mooi aankleden is ook een goede, maak alles oranje, dat ziet er gezleliger uit! En trek zelf ook een oranje shirt aan als je die nog hebt liggen! 


3. Neem je behangtafel mee!

Het is vaak zo dat mensen eerder iets kopen als ze er minder moeite voor moeten doen. Dat betekent dus ook dat mensen sneller iets kopen als je het op een tafel hebt liggen. Neem bijvoorbeeld een behangtafel mee, die kun je gemakkelijk neerzetten en daar kun je heel wat spullen op kwijt.


4. Hou het netjes.

Hou je kraam een beetje netjes als dat kan. Vooral als je kleding verkoopt, dan wordt het al snel een bende. Zorg er dus voor dat je dingen weer netjes opvouwt. Als het er netjes uitziet kopen mensen sneller en zijn ze bereid om meer te betalen.


5. Maak het leuk!

Het belangrijkste is natuurlijk om vooral lol te hebben. Maak een praatje met je "buren" of je "klanten" Geef ze een gratis tasje mee (waar vindt je dat nog?!) ;) en zorg voor voldoende wisselgeld. Maak er een leuke dag van en bedenk alvast wat je met de opbrengst gaat doen!


Daarnaast is het ook belangrijk om je onverkochte spullen weer mee te nemen, laat ze niet staan voor de gemeente, maar neem ze netjes mee en lever ze bijvoorbeeld af bij de kringloopwinkel of verkoop ze op marktplaats! 


Heb jij nog goede tips om veel te verkopen? Laat ze weten in de reacties! Hele fijne koningsdag allemaal! 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow