Onze koningsdag opbrengst... 😆

 


Koningsdag is alweer voorbij! Het was de eerste keer dat Thijs ging verkopen, we hadden er zin in! 


Ik deelde eerder al veel tips op mijn blog, maar ik kwam er ook achter dat het verkopen op de vrijmarkt iets anders gaat dan op bijvoorbeeld marktplaats. Op marktplaats verkopen we enorm veel (ook via facebook groepen) maar de vrijmarkt viel dit jaar iets tegen ;) 


We gingen naar een speciale kindermarkt, iets rustiger dan het centrum (waar je tegenwoordig de dag voor koningsdag al moet gaan zitten, anders heb je niet eens meer een plekje) En hoewel het op de kindermarkt de voorgaande jaren redelijk druk was (we gingen er af en toe even kijken) viel het dit keer tegen. 


Het weer hielp natuurlijk ook niet erg mee, maar het was rustig! Er waren voornamelijk mensen aan het verkopen en weinig kopers. Uiteraard werd er wel van elkaar gekocht, dat gebeurt nu eenmaal, maar verder waren er helaas weinig mensen. 


We hebben onze spullen voor kleine prijsjes aangeboden; gewoonweg alles € 0,50 Alles kan maar beter weg zijn, toch?! 


Uiteindelijk hebben we er ruim 2 uur gezeten en zo'n € 5,- verdiend. Tja, niet erg veel maar we zijn wel weer wat spul kwijt zullen we maar zeggen ;) De markt duurde nog een uurtje langer, maar Thijs had het ook wel gezien. Uiteindelijk hebben de kinderen allemaal nog iets uitgekozen en was Thijs erg blij met het geld voor zijn spaarpot. Hij vond het vooral interessant dat hij zoveel muntjes had verdiend, een idee over de waarde heeft hij nog niet echt, dus wat dat betreft was het een succes. 


Ik ben nu natuurlijk heel benieuwd of jullie betere zaken hebben gedaan ;) Laat het me weten in de reacties! 
Reacties

Ilse op 28-04-2018 08:50

Dochter heeft een vriendinnetje geholpen die met haar familie op de vrijmarkt stond. Die hebben goede zaken gedaan en het restant ging voor twintig cent per stuk weg. Ze hadden tegen de honderd euro verdiend en ze wilden dochter ook wat geven. Dat wilde ze niet. De familie gaat een dagje weg van dit geld en dat vond ze veel te leuk. Ze kreeg wel een leuke portemonnee van een ander kraampje en een pot suikerspin. 

Md op 29-04-2018 16:52

Hier moet je ook al de dag voor koningsdag gaan zitten, wil je nog een plekje hebben. Ik heb dit dit jaar voor het eerste gedaan met de oudste van onze drie zonen.

We hebben er van 17.15 uur donderdag tot vrijdag 11.30 uur gezeten. Was lang, soms ook koud maar ook erg gezellig met de groep waarmee we waren.

Ik heb zelf €100 verdient en zoonlief €20. We waren erg blij met dit extra zakcentje. En het gaat toch ook voor ons vooral om de beleving en gezelligheid van er een hele nacht zitten.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow