Onze boodschappen van deze week!

 

Ik vond het weer eens hoog tijd om jullie een kijkje te geven in onze boodschappentassen. Wat kochten we en hoeveel waren we kwijt?! Ik laat alles weer aan jullie zien met deze week wat boodschappen voor de voorraad en nog veel meer. Kijk je mee?! 


Wil je ook bij Picnic gaan bestellen? Met mijn code ontvang je € 5,- korting op je eerste bestelling; DOORTJ26


Reacties

Md op 13-04-2018 16:14

Ik heb ook hele goede ervaring met de klantenservice van de Jumbo. Ik bestel 1x in de maand bij de Jumbo en na ongeveer 2 weken ga ik nog een keer naar de Aldi. Ik ben echt heel blij met de supermarkten die de boodschappen komen brengen.

Grappig, als ik een blok kaas koop is het altijd veel sneller op dan wanneer ik plakjes neem. De plakjes worden alleen op brood gegeten, maar van een blok wordt vaak gesneden om te snacken.

Chantal op 13-04-2018 20:45

Leuke boodschappen video weer!

Straks komt de online supermarkt hier ook weer boodschappen bezorgen, waaronder producten voor de Indische gehaktschotel!

En volgende week bestel ik onder meer nootjes, gedroogde vruchten, en olijven en augurken naar aanleiding van je blog over gezonde tussendoortjes.

Bedankt voor alle tips en fijn weekend!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow