Ochtendroutine (video)

 

Nu de kinderen ouder worden gaan veel dingen een stuk makkelijker... natuurlijk hebben we nog regelmatig te maken met de peuterpuberteit, maar de kinderen worden zelfstandiger en kunnen dus steeds meer dingen zelf.


Stonden we 3 jaar geleden nog te stressen met 2 baby's en een peuter die niet aangekleed wilde worden.... nu kleden de dames zichzelf een stukje aan en helpen wij ze. Thijs doet het helemaal zelf, ideaal!


We vonden het hoog tijd om jullie weer een kijkje te geven in ons ochtendritueel. Deze keer op een dag waarop Thijs naar school moest en de meiden naar het kinderdagverblijf. Natuurlijk is het dan nog steeds een flinke ochtendspits hier, maar het verloopt inmiddels vaak allemaal redelijk soepel.


Kijk je mee naar onze nieuwste video?! 
Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow