Hoe doe je dat toch?!

 

Ik krijg regelmatig de vraag; Hoe doe je dat toch?! Je hebt een eigen bedrijf, een blog, een YouTube kanaal waar 9 video's in de week op verschijnen, je huishouden, een druk gezin en nog een sociaal leven! Hoe dan?! 


Tja, dat mijn leven druk is, dat kan ik niet ontkennen. Ik heb zeker weleens momenten waarop het even teveel wordt. Ik zorg dan meteen voor meer rust en minder afspraken in mijn agenda en dan gaat het vaak snel weer prima. Het loopt over het algemeen op rolletjes en dat komt door een aantal punten. 


Ik heb vooral heel veel vrijheid doordat ik mijn eigen baas ben. Dat betekent niet dat ik niets hoef te doen, maar ik kan wel veel zelf inplannen en dat is ontzettend fijn. Daarnaast heb ik ook echt nog een aantal handige tips om alles makkelijker te laten verlopen en je vooral niet te druk te maken ;)


Dus voor alle drukke moeders, vaders, opa's, oma's, de carrieretijgers en iedereen die vaker last heeft van stress, kijk even mee! Ik hoop dat je er iets aan hebt! 
Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow