Het overstappen is weer gelukt!

 

Een aantal maanden geleden vertelde ik al dat we ons jaaroverzicht van ons gas en electra verbruik binnen hadden gekregen. We verbruiken eigenlijk altijd minder dan een gemiddeld gezin en dat is natuurlijk erg fijn.


De laatste jaren merken we wel dat we meer KwH gebruiken. Ik werk natuurlijk vanuit huis en ben steeds vaker op de computer bezig. Daarnaast komt er bij het dagelijks vloggen ook veel kijken, zoals de camera opladen etc. etc. 


We besloten natuurlijk om weer over te stappen. Ik wacht daar altijd even mee, zodat ik zeker weet dat het jaarcontract voorbij is. Als je net daarvoor overstapt, dan ontvang je de welkomsbonus niet en kun je zelfs een boete krijgen omdat je je contract niet uitdient. Daarom wacht ik altijd even zodat we netjes het hele jaar "volmaken" 


De welkomsbonus was inmiddels gestort en dan is het tijd om over te stappen. Dan duurt het wel nog even voordat alles geregeld is, maar inmiddels is het zo ver.


We zijn deze keer overgestapt naar Oxxio.  Ze hadden een mooie welkomsbonus van € 180,- (die krijgen we dus over een jaar) en daarnaast kwam ik erachter dat ze een handige app hebben waarin je meteen je verbruik kunt zien. Daarnaast kun je daar je maandbedrag aanpassen. Die was deze keer iets hoger ingeschat en die heb ik meteen naar beneden aangepast. Ik spaar liever op mijn eigen spaarrekening ;) We proberen natuurlijk wel ons verbruik zo te regelen dat we niets hoeven bij te betalen, maar dat lukt niet altijd. Meestal wordt het dan met de welkomsbonus verrekent, helemaal prima! 


Het komende jaar zitten we weer goed. Voor € 75,- per maand kunnen we weer het hele jaar douchen, telefoons opladen, wasjes draaien en koffie zetten. :) 

Reacties

Jessica op 23-04-2018 11:21

Ik probeer ook altijd erg op mijn gas en electra te letten.

Maar 75 euro per maand gaat bij ons niet lukken. Knap hoor dat het jullie lukt.

Anna op 23-04-2018 18:43

Wat een laag bedrag ! Dat lukt ons echt niet hoor haha

Truus op 27-04-2018 07:22

Is 75 euro inclusief verwarming? 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow