Het is tijd voor zomerkleding!

 

We hebben er echt even op moeten wachten, maar het is tijd voor lente en zomerkleding! Gek genoeg lijkt het niet eens zo lang geleden dat ik Thijs zijn kast uitzocht om daar de winterkleding in te doen, maar inmiddels wordt het weer warmer (vandaag zelfs echt erg warm!) en dus is het tijd om eens uit te zoeken wat hij nog past en niet. 


Hij is ook gedurende de winter enorm gegroeid, dat blijkt wel uit de enorme stapel kleding die weggaat en waar weer iemand anders blij mee wordt gemaakt! Daarnaast klets ik je gezellig bij over hoe het nu met Thijs gaat, kijk je mee?! 


Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow