Beginnende longontsteking...

 

Even een korte persoonlijke update! Ik kreeg al enorm veel reacties op social media en heel veel lieve berichtjes, super lief! Vandaag leg ik even kort uit hoe alles hier loopt deze week. 


Afgelopen zondag was het prachtig weer en gingen we naar Oud Valkeveen. S'middags was het tijd om naar huis te gaan en de meiden waren ook flink moe. Na een slaapje in de auto hadden we een rustige middag, ik ging nog lekker fietsen met Sara en daarna viel ze weer in slaap. Ze werd met koorts wakker, dus ze ging vroeg naar bed. 


Maandag zouden de meiden een extra dag naar het kdv gaan, maar met Sara ging het echt niet. Sofie ging wel en vond het hartstikke leuk. Ook dinsdag. 


Sara sliep eigenlijk de hele dag door en dinsdagmiddag knapte ze wat op. Eten deed ze nog steeds niet echt, maar drinken gelukkig wel wat.


Woensdagochtend werd ze heel vrolijk wakker. Ze at een broodje, ontbijtkoek en daarna nog een broodje, dat zag er goed uit! Ze vroeg of ze naar de juffies mocht, dus we brachten beiden meiden weg en ik kon even werken. Helaas duurde het niet lang; ik werd al snel gebeld dat Sara weer niet lekker was. 


Ik haalde de meiden op en de rest van woensdag en donderdag heeft ze geslapen. Donderdag heb ik de dokter gebeld, want na 5 dagen vond ik het echt niet goed gaan. Helaas bleek toen dat ze een beginnende longontsteking had, zo zielig! Ze kreeg antibiotica, die gelukkig gisteren al wat hielp. Ze knapt eindelijk langzaam weer op, daar ben ik zo blij mee!


Het was dus een heftige week. Qua werk, werk ik altijd een stuk vooruit, dus ik kan best een paar dagen alleen het hoognodige doen. De rest haal ik wel weer in ;) Ik hoop dat ze snel weer helemaal opknapt.


Zo zijn jullie even helemaal op de hoogte van alle beslommeringen deze week! Op naar de zomer zonder virussen! 
Reacties

jasmijn op 14-04-2018 07:30

Beterschap voor Sara!

gelukkig knapt ze al wat op!

Elle op 14-04-2018 08:07

Wat sip! Beterschap voor Sarah.

Elle op 14-04-2018 08:09

Zonder h natuurlijk 

Daantje op 14-04-2018 08:56

Heftig joh! :( Het schijnt momenteel echt rond te waren, iedereen kent wel iemand die afgelopen winter een longontsteking heeft gehad. Wij hadden een paar weken terug alledrie tegelijk een longontsteking. Daar kun je je flink ziek van voelen, weet ik inmiddels wel... Hopelijk knapt ze snel weer helemaal op. 

Thea op 14-04-2018 09:33

Wat fijn dat het alweer beter gaar! Er is maar een ding erger dan zelf ziek zijn: je zieke kind!

Doortje op 14-04-2018 12:21

Wat lief, bedankt voor de beterschapswensen! Xx

Marjolein op 14-04-2018 13:04

Och wat sneu! En het kwam dus ook snel en onverwachts. Of hoestte ze al wel veel? Want dat deed thijs juist veel toch? Beterschap!!!

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;
Bulk luiersHoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow