Welke boodschappen nemen wij mee?!

 

Regelmatig geef ik jullie een kijkje in onze boodschappentassen! En deze keer was het weer zover, ik nam samen met Dustin een nieuwe boodschappen shoplog op! We bestelden de boodschappen bij Picnic (Mocht je daar willen gaan bestellen, dan krijg je met code; Doortj26 €5,- korting op je eerste bestelling) ;) en daarnaast nam ik een aantal boodschappen mee bij de Vomar.


In de nieuwste video laten we je alles samen zien, kijk je mee?! 


Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow