Weekmenu; soepjes, American pancakes en een lekker etentje!

Het is weer tijd voor een kijkje in ons weekmenu, toen ik de foto's bij elkaar zocht bedacht ik me dat het niet zo'n gezond weekje was ;) Kijk je mee?! 


Op vrijdag aten we restjes en zaterdag maakte ik een grote pan uiensoep. We aten er een broodje bij, ik nam er brie met honing op. Dat klinkt misschien als een gekke combinatie, maar het is zeker een aanrader! 


Zondag waren we op verjaardagsvisite, waar we ook bleven eten. We kregen tomatensoep en voor de kinderen waren er broodjes knakworst bij. Voor ons natuurlijk ook broodjes met allerlei smeersels en lekkers!


Maandag aten we aardappeltjes uit de oven met peper, sperziebonen, doperwtjes en kip, de kinderen hadden visticks, die vinden ze super lekker de laatste tijd! 


Dinsdag zouden we restjes eten, maar de vriezer zat niet erg vol met restjes, haha! Dat was dus wat onhandig. Ik bakte American pancakes en daarbij hadden we bosbessen en aardbeien, lekker!! het recept kun je hier vinden.


Woensdag hadden we eerst Thijs zijn feestje en daarna aten we makkelijke goulash, super lekker en gezond met lekker veel groenten! 


Donderdag hadden we een etentje met mijn ouders. Ik at oa carpaccio, maar ook een ossenhaasspies en een chocoladetaartje als toetje... smullen! 


En zo aten we dus niet ontzettend gezond, maar wel erg lekker ;) De komende weken maar weer lekker op de gezonde tour. Na alle verjaardagen van de kinderen en lekkere etentjes beginnen mijn broeken iets strakker te zitten... haha! Dus even pas op de plaats. De foto's zie je volgende week zondag weer! 
Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow