Weekmenu; Plaattaart, nacho schotel en kip!

 

Het is weer tijd voor een kijkje in ons weekmenu! Wat aten we de afgelopen week allemaal? En viel dat in de smaak? Kijk maar mee! 


Vrijdag maakte ik een plaattaart met veel (!!) spinazie en geitenkaas. Bij de kinderen iets minder favoriet, maar zij aten nog een restje. Dustin en ik aten plaattaart en zaterdag bij de lunch aten we hier weer de restjes van ;) 


Zaterdag maakte ik een nacho schotel, favoriet bij iedereen ;) Deze keer met gehakt en groenten en zondag maakte ik er nog 1, omdat we nog veel van het gehakt en de groenten over hadden.... 


Maandag was het tijd voor aardappeltjes uit de oven met wortel en kip. De kip stond nog even af te koelen, dus hier begonnen we alvast mee ;) 


Dinsdag maakte ik een licht soepje, Sara at vervolgens uit mijn bakje, maar ik maakte er toch nog snel even een foto van. Ik maakte de soep met blokjes pompoen, ui en knoflook. Even laten koken met bouillon en pureren, erg lekker!


Wij laten de kinderen regelmatig kiezen wat ze willen eten, ze kiezen dan meestal iets van pasta en deze keer koos Thijs voor lasagne. Met veel groenten en mozzarella, de schaal ging bijna helemaal leeg!


Donderdag marineerde ik zelf kipfilet, daarbij aten we pitabroodjes en rauwkost. Ik maakte er ook nog knoflooksaus bij (daar ben ik dol op!) Ook dit was erg lekker! 


En zo was er weer een eetweek voorbij, haha! Met lekkere gerechten en ook de kinderen aten weer heerlijk mee (al heb ik daar eigenlijk nooit over te klagen) De komende week staat er weer boerenkool op het menu (het mag nog even!) en de foto's zie je volgende week zondag weer! 
Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow