Weekmenu; Niet zo gezond, maar wel lekker ;)

 

Deze week geef ik jullie een kijkje in ons weekmenu op zaterdag, morgen is het natuurlijk Pasen en dan staat er een mooie paaswens klaar :) We aten weer erg lekker en deze week niet zo gezond. Dat mag ook wel een keer, al zeg ik het zelf, haha! Kijk je mee?! 


Vrijdag aten we aardappelpuree met worteltjes en kip. De kinderen aten er vis bij! 


Zaterdag aten we een uiensoepje, lekker en makkelijk voor het weekend :) 


Zondag was het weer eens tijd voor Nasi, lekker! En we hadden zoveel, dat we maandag de restjes meteen opmaakten.


Ook lekker gevarieerd koken?! 

Dinsdag aten we krieltjes met spinazie (makkelijk, goedkoop en gezond!) en weer een stukje kip. Voor de kinderen weer vis.


Woensdag mocht Thijs kiezen wat we gingen eten. Het werden broodjes knakworst ;) Lekker hoor, maar niet echt gezond natuurlijk! Ik bakte er lekker uien bij en we aten er rauwkost bij. 


Donderdag aten de kinderen met opa en oma en Dustin en ik gingen lekker uit eten. Deze keer naar de Griek, waar we kozen voor vlees van de grill en daarna deelden we de toetjes; baklava en cheesecake <3


En zo aten we dus heerlijk, maar op sommige dagen niet heel gezond ;) De komende paasdagen zal het ook niet heel gezond zijn, haha! Maar ach, daarna komt dat wel weer goed! De foto's zie je volgende week zondag weer! 
Reacties

Ella op 31-03-2018 09:00

Die desserts zien er heerlijk uit! 

En bij deze heb ik ook inspiratie gevonden voor het avondeten: het zullen wellicht hotdogs worden (sandwiches met zwanworsten). 

Dora op 31-03-2018 18:18

Lekker ! Knakworsten ! Wat eten jullie verder erbij ? Ben opzoek naar inspiratie haha. Wij eten er altijd soep bij of een grote salade met o.a. gerooke kip en avocado. 

Doortje op 01-04-2018 20:54

Dora, deze keer aten we er vooral veel rauwkost bij, haha! En met zo'n broodje zit je dan aardig snel vol. Soep erbij klinkt ook goed, dat ga ik onthouden! 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow