Weekmenu; Boerenkool en een broodje hamburger met friet :)

 

Het is weer tijd voor een kijkje in ons weekmenu. Ik merk dat ik de laatste tijd weer wat minder inspiratie heb en veel "dezelfde" dingen maak. Geen probleem natuurlijk, maar als het over een tijdje weer wat rustiger is, dan ga ik echt weer op zoek naar nieuwe lekkere recepten. Kijk je mee?! 


Vrijdag maakte ik een grote pan boerenkool. Aangezien de lente toch nog even op zich laat wachten, eten wij nog lekker stamppot. De kinderen vinden het heerlijk, dat weten jullie inmiddels wel... dus helemaal top! 


Zaterdag aten we aardappeltjes uit de oven met doperwtjes en een worstje, simpel en lekker.


Zondag maakte ik een grote pan brocollisoep en maandag aten we restjes.... pasta met kaas, olijfjes, kopje soep erbij, super lekker en alles weer op!


Dinsdag aten we een broodje hamburger met frietjes uit de oven, zo lekker! Ik verheugde me er al de hele dag op, maar de kinderen waren moe en wat pieperig, dus ik moest het snel maken en snel opeten, altijd een beetje jammer ;) 


Nog meer inspiratie voor je weekmenu?!


woensdag aten we makkelijke goulash, het valt wel een beetje op dat de kinderen mee hadden geholpen om het weekmenu te bedenken, haha! Maar erg lekker hoor!


En donderdag aten we een restje makkelijke goulash, boerenkool en ik at een restje Mexicaanse mix uit de vriezer op een wrap, lekker! 


De vriezer begint zo lekker leeg te raken en dat is ook wel weer fijn. De komende tijd wil ik dus echt weer op zoek naar nieuwe recepten, maar we hebben het momenteel erg druk met werk, ons persoonlijke leven en de verkoudheidjes blijven ook regelmatig terugkomen wat de nachtrust weer niet echt helpt ;) Dus laat de lente nu echt maar koken, dan komt de energie hopelijk ook weer terug. Ons volgende weekmenu zie je komende zondag weer!

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow