Onze week: "voorjaars"vakantie, feest en koud!

 

Onze week was weer leuk! Thijs had vakantie en Dustin had ook lekker wat dagen vrij, heerlijk! Thijs was jarig en dat was natuurlijk een groot feest! Daarnaast deden we nog veel meer leuke dingen, kijk je mee?! 


De week begint met deze lieve foto, inclusief onderkin, haha! Ik bracht Thijs maandagavond naar bed en na het boekje lezen gingen we nog even samen op de foto <3


Dinsdag gingen de meiden zo naar het kinderdagverblijf, het was zo koud! Dus helemaal ingepakt en snel wandelen met de buggy ;) De zonnebrillen mochten niet ontbreken, haha!


Dinsdagochtend ging ik druk aan het werk en in de middag gingen we samen met Thijs op pad. We gingen naar de film met hem, dat was een groot succes, hij vindt dat zo leuk! De vlog van deze dag staat vandaag op ons YouTube kanaal *klik*  Daar kun je vanaf vandaag ook bioscoopkaartjes winnen, dus vergeet zeker niet om even te kijken! 


En dinsdagavond werd de kamer weer mooi versierd. We hingen andere slingers op en versierden Thijs zijn stoel bij de eettafel. Allemaal klaar voor zijn verjaardag woensdag!


En woensdag was het dan zo ver! 6 jaar! S'ochtends ging ik weer gewoon aan het werk en s'middags gingen we zwemmen met hem, super leuk! Nu nog met bandjes, want hij heeft natuurlijk nog geen diploma, maar hij kan het al supergoed! 


En daarna mocht hij iets uit zo'n speelgoedautomaat. Dat doen we normaal nooit, maar je bent natuurlijk maar 1 keer jarig ;) 


S'avonds wilde hij graag pizza eten, die we gingen halen bij de New York pizza, de kinderen vonden het prachtig om mee te kijken.... 


En s'avonds mocht hij lekker lang opblijven.... hij zette met Dustin een lego auto in elkaar en mocht daarna nog een toetje eten. Met rode wangen van de slaap, maar wel wakker blijven natuurlijk! ;) 
Donderdag kreeg Sara een nieuw bed, daar heb je gisteren over kunnen lezen! S'avonds gingen de kinderen lekker uitgebreid in bad met veel schuim ;) 


En zo was het alweer weekend! Zondag sloeg het weer om en leek het wel lente! De beestjes waren weer goed vertegenwoordigd in onze tuin!


En de kat lag er ook lekker bij ;) En wij vertrokken naar een verjaardag, die erg gezellig was! 


En zo was deze feestweek ook weer voorbij! De komende week vieren we Thijs zijn feestje met vriendjes en hebben we een etentje. De agenda loopt alweer lekker vol, dus de foto's zie je volgende week weer! 


Reacties

fleur op 08-03-2018 15:48

hoi doortje,

kom er ook n video met wat de kinderen voor de verjaardag hebben gekregen en de trakaties?

die vind ik zo leuk  groetjes 

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow