Onze week; het Feestje van Thijs, Lekker uit eten en moestuintjes!

 

Vorige week hadden we het laatste feestje voorlopig ;) We vierden Thijs zijn verjaardagsfeestje, dit jaar voor het eerst buiten de deur en het was erg leuk! Dustin en ik gingen met mijn ouders uit eten en we gingen aan de slag met de moestuintjes, kijk je mee?! 


Dinsdag had Thijs weer zwemles, het was weer kijkles, dus natuurlijk ging ik weer even kijken, hij doet het hartstikke goed! Hij mag de komende tijd wel 2 keer per week, want hij heeft een schaarslag in zijn benen (ik heb er geen verstand van, maar dat bemoeilijkt het zwemmen op zijn buik) Op zijn rug gaat hij als een speer, maar op zijn buik is nog lastig en dat moet hij echt kunnen voordat hij naar het laatste badje mag....


Woensdag vierden we Thijs zijn verjaardagsfeestje. We werden leuk welkom geheten!


En de tafel stond versierd klaar, super leuk! 


We hebben natuurlijk geen foto's van het feestje zelf, de kindjes deel ik niet op mijn blog of social media. Maar de taart zag er ook fantastisch uit ;)


De verjaardag van Sara en Sofie is alweer even terug, maar Sofie zit regelmatig met haar Spiderman muts op, de zonnebril maakt de outfit helemaal af ;) 


Sara is een echte boef! Ze wilt s'middags nooit meer slapen, maar soms zegt ze dat ze samen met mij wilt slapen... dat doet ze dan natuurlijk niet, maar dan knuffelen we lekker samen, dat vindt ze heerlijk <3


Donderdag gingen Dustin en ik uit eten met mijn ouders. Een deel van de gerechten kon je zondag in het weekmenu al voorbij zien komen... het was super gezellig! 


Zaterdag gingen we lekker naar buiten, er vielen wat buien, maar tussen de buien door gingen we natuurlijk lekker naar buiten!


En kijk eens wat een leuk pakketje in binnen kreeg! Een pakket vol met Twix (wat een straf!) en een super leuke beker.... :) 


Zaterdag bestelde Dustin een nieuwe gadget, hij is voor zijn werk veel onderweg en vindt het dan ideaal om zijn telefoon in de auto op te laden. Deze oplader was favoriet omdat je de telefoon draadloos kunt opladen, dus deze komt binnenkort in de auto te zitten! Je vindt hem bij draadlozeopladercenter.nl 


Zondag gingen we bij vrienden op bezoek en s'middags begonnen we met de moestuintjes. Dit jaar kregen we er in totaal 5, maar we hadden nog een hele tas vol van vorig jaar ;) Dus nu afwachten wat er allemaal op gaat komen.


En zo vloog de week weer voorbij! De komende week gaan we met de meiden naar het consultatiebureau en Thijs heeft weer een studiedag (alweer? ja alweer! haha) We maken er een leuke week van en de foto's zie je volgende week dinsdag weer!

Reacties

martine op 13-03-2018 07:23

Thijs' taart ziet er inderdaad leuk uit. Ik heb nog nooit een taart gezien die versierd was met van die gelatineachtige snoepjes.... Ik zou zo'n taart nooit kopen of presenteren omwille van de kleurstoffen in die snoepjes maar zou die vervangen door vers fruit, veel gezonder.

Thea op 13-03-2018 07:33

Leuke week en een leuke taart! 

Doortje op 13-03-2018 09:01

Dankjewel, Thea! 

Martine, wat een zure reactie, jammer! 

gewoon vlijtig op 13-03-2018 23:16

Sara lijkt erg veel op je. Leuke foto's van alweer een leuke week.

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow