Zelf wasmiddel maken! Receptvideo!

 

Wist je dat het heel makkelijk is om zelf wasmiddel te maken?! Wasmiddel kan een flinke aanslag op je boodschappen budget zijn. Je kunt die kosten naar beneden brengen door bijvoorbeeld minder wasjes te draaien of minder wasmiddel te gebruiken. De eerste lukt hier niet met 3 kinderen, de laatste wel ;) 


Maar nog goedkoper is het natuurlijk om zelf je wasmiddel te maken. Ik wissel zelfgemaakt vaak af met wasmiddel uit de winkel, omdat ik niet altijd zelfgemaakt heb staan. Het is niet moeilijk om te maken, het kost alleen wat tijd... maar ik vergeet het nogal eens ;) In de nieuwste video laat ik je zien hoe je gemakkelijk zelf Zwitsal wasmiddel kunt maken! Je huis ruikt meteen helemaal naar baby... lekker!! 


Reacties

Else op 21-02-2018 21:01

leuke video! 

Is dit wasmiddel ook geschikt voor de witte was? 

Groetjes, Else

Thea op 21-02-2018 22:11

Ik maak al jaren mijn eigen wasmiddel van Aleppo- of Marseillezeep.

Voor de witte was doe ik er een flinke eetlepel soda bij (in het wasmiddelvakje)

In het wasverzachtervakje die ik een scheut azijn. Dat verzacht de was enigzins en is goed voor d3 wasmachine. Je ruikt het titaal niet!

Thea op 21-02-2018 22:12

Veel typefouten, mijn excuses hiervoor!

Sylvia op 12-03-2018 12:34

Goedemorgen Doortje,

Prima tip en een didelijke uitleg hoor!

Ik heb alleen nog één vraagje;

Welke dosering gebruik je voor de witte- en bonte was?

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow