Weekmenu; Quesedilla's en Plaattaart met spinazie en geitenkaas! <3

 

Goedemorgen op deze mooie zondag! Ik heb weer een mooi weekmenu voor je klaarstaan; om je inspiratie te geven als je weer eens denkt; Wat moeten we nu weer eten vanavond?! ;) Kijk je mee?! 


We beginnen het weekend op vrijdag met een brocollisoepje (super favoriet hier!) en een broodje. Voor de liefhebber bak ik er een eitje bij, oa dus voor mijzelf ;) 


Op zaterdag eten we wraps, ik had nogal veel groene paprika's over, waardoor de kinderen iets minder enthousiast zijn dan normaal... Wij vonden het alsnog lekker! Zondag aten wij een restje wraps en de kinderen nog een soepje.


Maandag maak ik weer eens een plaattaart. Met spinazie en geitenkaas. Ik heb ook nog wat cherrytomaatjes liggen, dus die doe ik er ook op. Lekker! 


Dinsdag staan er quesedilla's op het menu, alweer een hele tijd geleden! Ik maak er 1 met tomaatjes, olijven en mozzarella, 1 met ham, olijven en kaas en 1 met ham en kaas. Ze gaan allemaal op ;) 


Woensdag trekken we de vriezer weer eens open, want die zit lekker vol met restjes! Ik eet oa makkelijke goulash met rijst en we hebben nog wat nasi voor de liefhebbers. Alle bakjes gaan weer leeg, dus dat is mooi opgeruimd ;) 


Donderdag eten we bij mijn ouders mee en vergeet ik een foto te maken. We eten heerlijke erwtensoep, lekker! 


En zo aten we weer gewoon, haha! Wel weer veel lekkere gerechten, maar niet al te moeilijk en helemaal prima. De komende week staat er weer een etentje op de planning en voor de rest van de week ga ik weer even inspiratie opdoen ;) De foto's zie je volgende week zondag weer! 
Reacties

Mama Tinus op 11-02-2018 15:05

Lekker weekmenu! Die plaattaart is goed voor mijn inspiratie ;)

En quesedilla's zijn echt lekker he? Begrijp ik goed dat jullie in totaal 3 quesedilla's eten samen? Ik moet er toch minstens 6 maken, goed gevuld en met extra salsa en guacamole.

Doortje op 12-02-2018 09:43

Dankjewel! Deze keer hadden we er inderdaad 3, ik kijk altijd wanneer iedereen vol zit, haha :) 

Mama Tinus op 15-02-2018 17:27

Was overigens geen commentaar hoor, was gewoon benieuwd. Hier blijft vaak wel een kliekje over maar dat blijft nooit lang liggen ;)

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow