Thijs is 6! <3

 

Na de verjaardag van de meiden is het vandaag de beurt aan Thijs! Hij moest er even op wachten en dat is best lastig als je zusjes alle aandacht krijgen ;) Maar vandaag is hij jarig! 


6 jaar geleden was het een bijzondere dag. Ik was tijdens de zwangerschap overtuigd dat het kindje eerder geboren zou worden (geen idee waarom, maar ik wist het "zeker") maar de 38 weken gingen voorbij, de 39 weken gingen voorbij en opeens was ik over de 40 weken zwanger! Gekscherend werd er weleens gezegd dat het een schrikkelkindje zou kunnen worden... want het was een schrikkeljaar, maar ik was er toch van overtuigd dat hij eerder geboren zou worden, dus daar maakte ik mij niet druk over.


Totdat die 40 weken voorbij waren! De 29e Februari kwam wel erg dichtbij! Op zaterdag 25 Februari lagen Dustin en ik s'avonds in bed tv te kijken, we keken "Ik Vertrek" dat weet ik nog precies, haha! En ik kon echt niet lekker liggen... Elke paar minuten kreeg ik zo'n last van mijn rug! Uiteindelijk ging dat weer weg. 


Mijn bloeddruk werd hoger en hoger dus ik zou worden ingeleid. Ik mocht kiezen voor dinsdag 28 Februari of woensdag de 29e ;) Ik koos natuurlijk de dinsdag! En toen de weeen begonnen wist ik meteen wat ik die zaterdag ervoor had gevoeld; rugweeen! 


Het verliep allemaal niet zo voorspoedig, de 29e kwam wel heel dichtbij, maar uiteindelijk is Thijs op 28 Februari om 19.55u geboren! Ik vond hem zo mooi en dat vind ik natuurlijk nog steeds. Hij was de eerste die mij "mama" noemde en mijn hand vastpakte. De eerste lachjes, de eerste woordjes... het lijkt allemaal alweer zo lang geleden!


Ik vind echt dat hij groot wordt. Hij gaat naar school en is zelfs al bijna klaar bij de kleuters! Hij heeft mooie verhalen en is altijd vrolijk! Het is zo'n ontzettend lief kind! <3


6 jaar dus al! Stop de tijd maar even ;) 


Reacties

janneke op 28-02-2018 07:34

Gefeliciteerd met Thijs zijn 6e verjaardag. Onze jongste wordt dit jaar ook 6 en de oudste 10!!!. Inderdaad waar blijft de tijd, (helaas) word je dan zelf ook ouder. 

Maariëlle op 28-02-2018 07:52

Gefeliciteerd en een gezellige dag!

Ilse op 28-02-2018 08:32

Gefeliciteerd met jullie grote zoon. Wat vliegt de tijd. De mijne zijn al weer 18 en bijna 13.

Me op 28-02-2018 08:59

Gefeliciteerd, met jullie zoon!!

Thea op 28-02-2018 09:14

Van harte gefeliciteerd met de jarige Thijs! Fijne dag samen 🎂🎂

63 jaar geleden kreeg ik op deze datum mijn 4E broer en 15 jaar geleden mijn 13E tantezegger!

Jessica op 28-02-2018 10:04

gefeliciteerd!

Chantal op 28-02-2018 19:10

Van harte gefeliciteerd! Een fijne verjaardag.

Christina op 28-02-2018 19:27

Van harte gefeliciteerd met Thijs. Ik vind Thijs een leuk, spontaan en grappig ventje, en zo lief voor zijn zusjes. Voor zover ik dat kan opmaken uit je blogs en vlogs. Fijne verjaardag! Gefeliciteerd met jullie zesjarig ouderschap.

Anna op 28-02-2018 22:31

thijs is een geweldig lief en mooi kind!

het was zo bijzonder toen hij geboren is, die avond vergeet ik nooit!

onze oudste kleinzoon en hij heeft een speciaal plekje in mijn hart. 😍😍

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow