Onze week; Valentijn, genieten van de zon en Dirk Scheele!

 

Wat hadden we weer een leuke week! De zon scheen volop en daardoor is het altijd meteen gezelliger (vind ik!) We gingen dus lekker veel naar buiten, kregen nog mooie valentijnsdagkaarten en gingen in het weekend naar Dirk Scheele! Kijk je mee?! 


We beginnen de week met... groenten! Ik maak regelmatig dit soort bordjes voor de kinderen. Lekker makkelijk en het gaat bijna altijd op. Ook met fruit is dit makkelijk om te maken, voor ieder wat wils! 


Op valentijnsdag krijgen we deze mooie knutsel van de meiden, gemaakt op het kdv. Allebei verschillend natuurlijk, super leuk! 


Een beetje een wazige foto, maar wel leuk! Dustin gaat donderdagavond met zijn werk naar Tineke Schouten. :) 


En zaterdag zijn we weer in het theater. We zijn uitgenodigd voor een voorstelling van Dirk Scheele in Paradiso in Amsterdam, een jubileumvoorstelling omdat hij 25 jaar in het vak zit. De kinderen kennen de liedjes, dus ze dansen en zingen mee. Ze zijn ook vooral erg onder de indruk ;) Je kunt deze voorstelling nu door het hele land bekijken.


Thijs is ook erg onder de indruk ;) We waren van plan om broodjes mee te nemen, maar voordat we onderweg zijn, is het nogal een gedoe. De ochtend verloopt dus iets anders en iedereen heeft honger als de voorstelling is afgelopen... Daarom stoppen we bij een McDonalds; geen straf ;) S'middags gaan we lekker naar buiten. De meiden zijn best moe, dus die gaan mee in de buggy. Ik ren hier met ze een brug af, dat vonden ze geweldig ;) Oww en die pleisters op hun voorhoofd kwam doordat ze dokter hadden gespeeld ;) 


En als we dan weer thuis komen, dan ligt er nog een valentijnsdagkaart in de bus! Mijn moeder vroeg al de hele week of hun kaart al aangekomen was ;) Veel te laat, bijna een week onderweg geweest, maar we kregen hem toch nog. 


Zondag doen we rustig aan. We gaan lekker wandelen bij de Kemphaan (waar ook stichting Aap zit) en ik maak een lekker toetje; een soort broodpudding van Pannetone (Italiaanse cake) erg lekker! 


En zo was het weer een feest! De komende week ga ik voor wat afspraken naar de huishoudbeurs / 9 maanden beurs en de meiden zijn vrijdag jarig! In het weekend vieren we de verjaardagen van de meiden en van Thijs en er moet natuurlijk getrakteerd worden, een kinderfeestje gepland worden... etc. etc. Het wordt een drukke, maar leuke week! 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow