Onze week; Studiedag, winkelen en 10 jaar samen! <3

 

Wat hadden we weer een leuke week! Ik ging voor de meiden winkelen, maar uiteindelijk kocht ik niks, haha! Thijs had een studiedag en daarom ging ik met hem naar de binnenspeeltuin, 1 groot feest! En we waren zaterdag 10 jaar samen! Vrijdag wilde ik gaan werken, maar werd ik meegenomen door Dustin voor een nachtje weg. Zo lief! Kijk je mee?! 


Dinsdag ging ik met Thijs mee naar zwemles. Ik ging even winkelen voor de meiden, want hun broeken worden allemaal te kort! ;) Ik zag deze broek, die ik wel heel leuk vond! Maar ik stond zo uitgebreid te kijken dat ik er opeens achter kwam dat de zwemles alweer bijna voorbij was! Ik vertrok dus met lege handen, maar ik ga binnenkort wel even terug...


Woensdag had Thijs een studiedag en daarom ging ik met hem op pad! S'ochtends nog wat werken en daarna op naar de binnenspeeltuin, dat vindt hij zo ontzettend leuk! We bleven er flink lang en Thijs was helemaal moe aan het eind van de dag ;) 


Donderdag waren de meiden thuis en keken we alvast de nieuwe Bob de Bouwer film! Die draait vanaf donderdag in de bioscoop en wij mochten hem alvast kijken ;) In de vlog van komende donderdag hebben we een leuke win actie ivm deze film, hou ons YouTube kanaal dus ook in de gaten deze week :) 


Vrijdag wilde ik aan het werk gaan, maar Dustin vertelde dat hij niet ging werken en ik mijn tas in moest pakken! Wat een super verrassing! :D Hier zaten we net in de auto! 


We reden naar Arnhem, eerst gingen we de stad in. Lekker winkels kijken, tijd voor elkaar en lekker lunchen! 


Daarna naar Van der Valk hotel Arnhem-Duiven! Wij zijn altijd dol op Van der Valk, het zijn gewoon altijd mooie hotels en het personeel is overal vriendelijk, we zijn niet voor niets in een Van der Valk hotel getrouwd, haha! We sloten de middag af met een drankje....


En daarna bleven we natuurlijk slapen. We hadden een hele mooie luxe kamer met 2 persoons bad, wat een luxe! En ik verheugde mij natuurlijk enorm op het ontbijt, hotelontbijtjes vind ik geweldig! Al die keuze en al die lekkere dingen! Ik at oa fruit en een smoothie, maar natuurlijk ook een eitje, croissantje en nog veel meer lekkers ;) 


En zaterdag kwamen we dus weer thuis! Sofie wilde even laten zien hoe blij ze was dat wij er weer waren, haha! 


Zaterdagavond besloten we om de feestelijke dag nog even af te sluiten met een bezoekje aan een pannenkoeken restaurant! De kinderen vonden het geweldig, er was heel veel om te spelen en we genoten allemaal. 


Zondag besloten we een rustige dag te houden. We gingen nog even op verjaardagsbezoek, maar verder was het een rustig dagje, voor de kinderen wel nodig na alle drukte ;) 


De komende week staat er weer genoeg in de agenda. Dustin en ik zijn allebei een andere avond weg en zaterdag gaan we naar een optreden van Dirk Scheele! Weer genoeg leuks, de foto's zie je volgende week dinsdag. 
Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow