Onze week; Lekker ontbijten, naar Groningen en een speurtocht!

 

Na alle griep hadden we eindelijk weer eens een leuke week ;) Een week vol met leuke dingen; Ik ging 2 dagen naar Groningen voor een event, Dustin was een paar dagen met de kinderen en we bezochten de Ikea weer eens... Kijk je mee?! 


Dinsdag was Dustin vrij, want ik ging s'middags op pad. We hadden zo even tijd samen en besloten om lekker te gaan ontbijten bij de Hema. Wist je trouwens dat dit ontbijt eerst € 1,- was? Daarna werd het € 2,- en nu waren we € 2,50 per persoon kwijt, omdat je nu per item betaald. Slimme prijsverhoging ;)


Dinsdagmiddag reed ik richting Groningen. Ik was uitgenodigd voor een bloggers event om lokale ondernemers te leren kennen, super leuk! Ook de groep bloggers was heel divers en ik heb weer leuke mensen leren kennen. Voordat het hele programma begon instaleerde ik mijzelf even op mijn hotelkamer ;) 


Woensdag gingen we bij een ondernemer langs. Dit was een kaaswinkel (in de breedste zin van het woord) Kaasjes, worst, wijn, sap, nootjes en nog veel meer! Echt een snoepwinkel voor een kaasliefhebber zoals ik! :) 


En dit was wel super leuk bedacht! 


Daarna beklommen we de Martinitoren! Wow, ik had echt spierpijn de volgende dag, haha! Maar echt een prachtig uitzicht en heel gaaf om een keer gedaan te hebben! 


Ondertussen waren Dustin en Thijs woensdagmiddag naar de Lage vuursche, waar ze meededen met een speurtocht... lekker in de plassen stampen en ze hadden het super leuk samen!


Daarna even bijkomen met iets te drinken ;)


En we zagen deze foto van het kinderdagverblijf voorbij komen... ze werken nu met het thema "ziek" lekker toepasselijk op ons gezin de afgelopen weken, haha ;) Maar de meiden vinden het geweldig om alle poppen te verzorgen!


De dagen daarna kwamen we allemaal lekker even bij. Onze Pluis kreeg ook wat speelgoed van Sara, want ze "moest" ook spelen natuurlijk ;) 


En donderdag brachten we nog een bezoekje aan de Ikea. We willen een nieuw bed voor Sara, want een peuterbed is toch echt onhandig, haha! Natuurlijk werd er ook druk gespeeld... 


En zo vloog de week voorbij. Gek is dat, dat als je een aantal dagen weg bent, de tijd nog sneller lijkt te gaan! Ik bedacht me ook dat het nu begin Februari is, dus dat het ook leuk is om wat te gaan regelen voor de verjaardagen van de kinderen, die zijn alweer bijna! 

De komende week heeft Thijs weer een studiedag, dus dan gaan we wat leuks doen en Dustin en ik zijn aankomende zaterdag 10 jaar samen! Dus is dan lekker vrij en we willen dan met de kinderen ergens gaan eten... ik heb er al zin in! De foto's zie je volgende week dinsdag weer :) 
Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Vul deze captcha in
Dit is een verplicht veld
Nieuwste artikelen;Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. 

Ik ben Doortje en ik ben 30 jaar, Moeder van Thijs (2012) en onze tweeling Sara & Sofie (2015) 

Elke dag publiceer ik een artikel om 6u over mijn leven, gezonder leven, het moederschap, huishouden, recepten, bewust leven, de financiën en nog veel meer. 

Daarnaast vind je hier regelmatig plogs & vlogs.

Lees en kijk gezellig mee, je bent van harte welkom! 

Instagram
Bekijk ook onze YouTube video's!
Follow